petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: Flora – Rakow

Flora i Rakow odigraće revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, nakon što je u Poljskoj tamošnji šampion slavio sa 1:0. Utakmica će biti odigrana na stadionu „Lilleküla Stadium“ u Talinu.

Daleko više smo očekivali od šampiona Poljske, ali i Estonije u prvom duelu, pogotovo jer je Estoncima liga u toku. U međuvremenu nisu odigrali nijedan takmičarski meč, te im je najsvežija upravo utakmica protiv predstavnika Poljske. Utakmica je počela ofanzivom poljskog tima koji je stalno pretio, ali nije uspevao da pronađe put do gola rivala. Možemo čak i da kažemo da je bliža golu bila Flora, krajem prvog poluvremena, i to u dva navrata. Sve u svemu, drugo poluvreme sa podjednakim intenzitetom napada poljskog tima i gol sa distance koji postiže Vladyslav Kochergin i koristi lošu pokrivenost odbrane Estonaca. Sudeći na osnovu analize utakmice, deluje da je moglo da bude mnogo više golova.

Kada je reč o izostancima, Flora neće računati, između ostalog, na najboljeg strelca ekipe, Sergei Zenjova, i na još trojicu fudbalera, dok isto tako ni Rakow neće računati na najboljeg strelca ekipe, Ivi Lopeza, ali i na još jednog igrača.

Danas je situacija potpuno drugačija, gde Flora mora da juri prednost, a sigurno da će Rakow to želeti da iskoristi još kojim golom. Probaćemo sa igrom „1P1+&2+“ po kvoti 1.58, uz malo više rizika, jer igra prikazana u prvom meču obećava goleadu, ukoliko igrači budu imali malo više sreće.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje