subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: Maccabi Haifa – Hamrun

Makabi Haifa će da ugosti Hamrun večeras od 19 časova u okviru revanš meča prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a nakon prve utakmice, rezultat je 4:0 za izraelskog šampiona. Utakmica će biti odigrana na stadionu „Sammy Ofer Stadium“ u Haifi.

Bez ikakve dileme, Makabi je demonstrirao silu protiv Hamruna na strani, a jedinoi je pitanje bilo sa koliko golova razlike će da slave. Čekao se prvi gol do kraja prvog poluvremena, ali su se napadi nastavili i dalje, te je do poluvremena prednost i duplirana. Drugi deo igre doneo je novi pogodak, a Izraelci su pokazlai da su vrlo opasni u skok igri, pogotovo u prekidima, da su dobri u građenju igre, držanju poseda i snalaženju u kaznenom prostoru rivala.

Izraelski fudbaleri su bili bolji tokom čitave utakmice, iako su i domaćini imali svoje prilike. Sve u svemu, rekli bismo da je ovde kvalitet presudio, što je i bilo očekivano, a možda čak i više nego što smo očekivali. U svakom slučaju, ovaj meč ne bismo tipovali, jer je sve rešeno u prvoj utakmici, ali, ukoliko neko baš želi da ga stavi na tiket, možda bismo mogli da odigramo „1P1+&2P1+“ po kvoti 1.40, jer na osnovu do sada prikazanog, kvaliteta za golove ne nedostaje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje