subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: Larne – HJK

Larne će da ugosti HJK u okviru revanš utakmice 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a utakmica će biti odigrana na stadionu „Solitude“ u Belfastu, večeras od 20:30.

HJK je uspeo da pobedi Larne u prošloj utakmici, ali smo očekivali za nijansu više pogodaka od ekipe čije je prvenstvo u toku. Ovako, do gola su došli iz penala već na samom početku utakmice, i time psihički srušili Larne, koji se većinski branio i sporadično je pravio po koju priliku. U drugom delu igre gosti su proigrali, nizale su se šanse, ali gola nije bilo. Treba istaći da igrači Helsinkija ni po čemu nisu pokazali da su mnogo kvalitetniji, kako je to izgledalo na papiru, a sada će fudbaleri iz Severne Irske imati priliku da im se revanširaju pred svojim navijačima.

Ono što im ide na ruku jeste podatak da HJK neće moći da računa na čak osmoricu fudbalera, tako da je ovo potencijalan problem za goste, a u skladu sa tim, mi predlažemo tip „1X“ po kvoti 1.58, jer Larne zaista nije imao sreće u završetku napada u prošloj utakmici, te se nadamo da ovog puta mogu da pruže malo bolju igru.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje