sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: Qarabag – Lincoln Red Imps

Qarabag će da ugosti Lincoln Red Imps danas od 18 časova u okviru revanš utakmice 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a nakon prve utakmice, rezultat je 2:1 za današnjeg domaćina. Utakmica će biti odigrana na stadionu „Baku Olympic Stadium„.

Mučio se Qarabag da dođe do mreže rivala, i to dosta dugo. Propust u odbrani azerbejdžanskog predstavnika doveo je do toga da Linkoln povede, a gost je izjednačio nakon dosta loše reakcije zadnje linije Linkolna. Sporadično se javljala gužva u kaznenom prostoru Linkolna, a gol za 2:1 postignut je tek u samom finišu utakmice, na opšte slavlje gostiju, koji mirnije ulaze u današnji duel.

Utakmica koja je potpuno protekla onako kako se i očekivalo, gde nismo baš mogli da pretpostavimo da će Linkoln da postigne gol. Ipak, prednost postoji, i sada će domaćin na papiru imati lakši zadatak, jer igra kod kuće.

Ono što je interesantno jeste da Qarabag nije delovao toliko opasno, jesu pretili, ali verovatno da će im limit biti 2. kolo kvalifikacija, ako nešto drastično ne promene u igri. Gosti ovde nemaju šta da izgube, i tu leži njihova opasnost po gol rivala. Stoga, ovde ne bismo tipovali ništa, eventualno ćemo probati „1P0-2&2P0-2“, po kvoti 1.55, na nekom rekreativnom tiketu, jer verujemo da ako ne promene nešto veliko u svojoj igri, danas mogu mirno da privedu utakmicu kraju i plasiraju se u naredno kolo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje