utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: Ferencvaroš – Klaksvik

Ferencvaroš će da ugosti Klaksvik danas od 18 časova na stadionu „Groupama Arena„, a reč je o revanš utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Bez golova na Farskim Ostrvima prošle nedelje, iako smo očekivali nešto težu partiju za mađarski klub, teško da smo baš očekivali utakmicu bez golova. Svakako da je Klaksvik pružio otpor, ali golova nije bilo, iako je utakmica bila prilično dinamična i pokušaja nije manjkalo, i to na obe strane. Čak je tokom prvog poluvremena više Klaksvik diktirao tempo igre, a slobodno možemo i da napišemo da smo više očekivali od Ferencvaroša, koji nije pokazao pun potencijal, i deluje kao da se oslonio na revanš meč pred svojim navijačima.

U svakom slučaju, Mmaee, Bešić, Nguen i Halmai neće igrati večeras za Ferencvaroš, od čega su prva trojica redovni prošle sezone, dok je jako bitno to da je za Klaksvik upitan prvi strelac ekipe, Páll Klettskarð. Na osnovu prve utakmice, ovde bismo definitivno izbegli bilo kakvo tipovanje, iako kladionice vide Ferencvaroš kao apsolutnog favorita, prosto nam deluje da kvota na pobedu ekipe iz Budimpešte nije vredna rizika. Ukoliko baš nešto želite da tipujete, možda neka kombinacija golova ne bi bila loša varijanta, a mi ćemo da probamo tip „1P1-3&2P1-3“ po kvoti 1.83.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje