nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona: Panatinaikos – Braga

Grčki predstavnik je u prvom meču kvalifikacija uspeo da dođe do relativno aktivnog rezutalta pred revanš posle poraza 2:1 u Portugaliji, iako su se moglo desiti da Braga postigne još neki gol, uz jako dobru igru pre svega kapitena Rikarda Horte, ali i Pizzia i Abel Ruiza. Sa druge strane bolji od drugih bio je Daniel Manćini uz Palasiosa.

Do sada je Panatinaikos dobio ukrajinski Dnjepar, slavili su u prvom meču na neutralnom terenu 1:3, uz remi na domaćem terenu 1:1. Potom su igrali kao autsajderi protiv Marseja, gde su na domaćem terenu slavili 1:0, da bi potom prošli posle penala, u regularnom delu bilo je 2:1.

Sa druge strane Braga je krenula jedno kolo kasnije, dominantno su izbacili predstvanika Srbije, ekipu TSC-a, sa dve pobede 3:0 na domaćem terenu i 1:4 u gostima.

Što se tiče izostanak igrača, Bragi će faliti povređeni Al Musrati, dok Žoao Moutinjo nije registorvan za ovo kolo.

Očekivana postava Panatinaikosa: Brignoli; Vagiannidis, Jedvaj, Magnusson, Juankar; Vilhena, Perez; Verbic, Djuricic, Mancini; Ioannidis

Očekivana postava Brage: Matheus; Gomez, Fonte, Niakate, Marin; A. Horta, Carvalho; R. Horta, Bruma, Djalo; Ruiz

Mišljenje urednika: Braga zaista deluje jako dobro na startu ove sezone, za vikend su u gostima dobili Čaves 2:4 i pokazali da u napadu pre svega deluju jako dobro, sada će protiv sebe imati pun stadion navijača Panatinaikosa, ali i tvrdog rivala koji je uspeo da dobije favorizovani Marsej, po svemu navednom idemo sa opreznim predlogom na golova I0-1&II0-3 po kvoti 1,53

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje