petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za LŠ: FK Crvena Zvezda – Kairat Almaty (najava meča i predlog za klađenje)

Crvena Zvezda će večeras od 20:30 da ugosti Kairat u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona na stadionu „Rajko Mitić„. Reklo bi se da je ovo već utakmica sezone za crveno bele, jer nemaju pravo na grešku. Klasičnog navijanja sa tribina neće biti, već će na stadionu biti deca do 14 godina, što je svakako bolje nego da su tribine prazne.

Zvezda je slabije započela sezonu, nakon 0:0 sa Vojvodinom, poraženi su od Kairata, da bi u 2. kolu prvenstva savladali Mladost mršavim rezultatom 1:0. Ipak, deluje da je prisutan optimizam u ekipi Dejana Stankovića, a bilo je reči o tome da Milan Gajić zbog povrede ramena neće igrati, ali sva je prilika da ćemo ga ipak gledati na terenu večeras. Pored njega biće Aleksandar Dragović, a uz njega Miloš Degenek ili Radovan Pankov. Takođe, u prvoj postavi možemo da očekujemo Seku Sanogoa, kao i Gelora Kangu, Aleksandra Kataia, Mirka Ivanića, pa čak i Filipa Falka, dok je špic, po svemu sudeći, rezervisan za El Fardu Bena.

Očekivani sastav Zvezde: Borjan – Gajić, Dragović, Degenek, Rodić – Sanogo, Kanga, Ivanić, Falko, Katai-Ben

Spominjalo se kroz medije poslednjih dana da će Kazahstanci biti oslabljeni, da imaju nekoliko igrača pozitivnih na COVID. Ipak, zaražen je samo golman Stas Pokatilov, kog će menjati mladi Danil Ustimenko, koji bi mogao da bude nespreman jer ima svega 10 nastupa u protekle dve sezone. Pored golmana, trener kazahstanskog tima neće moći da rauna na Gafurdžana Sujumbajeva, Nebojšu Kosovića, Žoaa Paula i Maki Banjaka, dok je od ranije povređen Jaček Goralski

Očekivani sastav Kairata: Ustimenko – Mikanović, Dugalić, Alip – Hovanisjan i Vorogovski – Abiken, Poljakov, Kante, Šušenačev – Lav

kairat je pre 4 dana ispao iz Kupa, te je sav fokus ove ekipe na prvenstvu i na kvalifikacijama, i sigurno da neće tek tako da ispuste prednost.


Naš predlog na ovoj utakmici je pobeda Crvene Zvezde, ali je nećemo igrati po kvoti 1.45, već ćemo sačekati da kvota malo poraste uživo. Ukoliko Zvezda rano povede, onda ćemo definitivno izbeći ovaj par i nadamo se prolasku srpskog šampiona u narednu fazu kvalifikacija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje