sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za LŠ: FK Crvena Zvezda – Sheriff Tiraspol (najava meča i predlog za klađenje)

Crvena Zvezda i Šerif Tiraspolj sastaće se večeras od 21 sat na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvena Zvezda je u 1. kolu bila slobodna, da bi u 2. kolu savladala Kairat iz Almatija, nakon vrlo blede partije na strani, a vrlo dobre partije kod kuće. Kada je reč o Šerifu, u 1. kolu su savladali albansku Teutu rezultatom 5:0, da bi u 2. kolu bili bolji od jermenskog Alashkert-a, ukupnim rezultatom 4:1. Crvena Zvezda im je daleko najkvalitetniji rival ove sezone, dok su u moldavskom prvenstvu do sada odigrali 2 utakmice i ostvarili 3 boda, tj. pobedu i poraz. Tu su u zaostatku u odnosu na ostale, jer zbog evropskih kvalifikacija nisu redovno igrali šampionat.

Crvena Zvezda u ligi ima 2 pobede i 1 remi, u poslednjem kolu savladala je Spartak iz Subotice rezultatom 3:1, a deluje da polako podižu formu, kao i svake sezone, kako vreme odmiče. Stoga, posle demoliranja Kairata, samopouzdanja ne bi trebalo da manjka.

Sheriff Tiraspol je moldavski tim čija tržišna vrednost iznosi oko 11 miliona evra. Oni su sve, samo ne Moldavci, jer se ekipa sastoji iz ogromnog broja stranaca, a zanimljivo je da od 27 igrača, svega 7 ima moldavsko državljanstvo, a od tih 7 fudbalera, svega 3 su čisti Moldavci, dok ostala četvorica imaju dvojno državljanstvo. Najzvučnije ime je Hansel Zapata, Kolumbijac, kao i kapiten Frank Castañeda, takođe kolumbijskog državljanstva.

Ako Zvezda ponovi prošlu partiju protiv Kairata, makar upola dobro, ne bi trebalo da ima problema, a mi igramo „1&D2+“ po kvoti 1.70.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje