nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Utorak 3. Avgust

Članak otvarati do 20:00


Prvo kolo ATP turnira u Vašingtonu donosi duel između Indijca Prajneša Gunešvarana i Finca Emila Rosuvorija. Kladionice maksimalno favorizuju Rosuvorija. Njegova pobeda se plaća kvotom 1,30, a margina za gemove je postavljena na 21,5.

Mi se apsolutno slažemo sa kladionicama ovoga puta. Rosuvoru možda jeste mlađi, ali je i dosta kvalitetniji. Mi naš tip baziramo na činjenici da Prajneš Gunešvaran nema mnogo iskustva igranja na ATP turnirima. U dosadašnjem delu karijere on je odigrao samo 26 mečeva na ATP nivou i skor mu je skromnih 5:21.

Poslednju pobedu na ATP niovu je zabeležio 3. februara na domaćem turniru u Puneu. To i ne čudi, jer su uslovi u Indiji zaista specifični, a on je to iskoristio i pobedio Janika Madena, još jednog čelendžer igrača.

Rosuvori je sa druge strane imao sjajan turnir u Atlanti gde je stigao do polufinala. Na njegovom putu se isprečio Brendon Nakašima koji je u Atlanti vezao drugo finale. Bio je to egal meč u kojem su sitnice odlučivale, i bez problema je Finac to mogao da dobije.

Raduje njegova forma, ovo je njegova podloga. Ono što posebno raduje jeste činjenica da u poslednje dve godine (od kada je počeo proboj na ATP listi) Rosuvori kada se plasira u glavni žreb turnira ne gubi u prvom kolu. Odigrao je osam turnira i na svih osam je prolazio prvo kolo.

Možda jeste rizično igrati na tako mladog igrača ovu opciju, ali forma kao i kvalitet su na njegovoj strani i mi ćemo pokušati to da naplatimo.

Predlog za klađenje: Pobeda Rosuvorija 2:0 1,80

6:2 1:6 1:6

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje