subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo (četvrtak) – najave, izostanci, tipovi

Danas je na programu 13 mečeva Evropske grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a mi ćemo pokušati da odaberom prave informacije kako bi vam olakšali klađenje na ove mečeve.


18:00 Bugarska – Švajcarska

Forma timova: Bugarska je u poslednjih 9 mečeva uspela da dobije samo Gibraltar 3:0, dok su uz to zabeležili 2 remija protiv Republike Irske uz još 6 poraza.

Švajcarska takođe nema pozitivan niz rezultata, ali protiv mnogo težih rivala (Španija, Belgija, Nemačka), zabeležili su 1. pobedu (3:0 protiv Ukrajne), 3 remija (Španija i 2 puta Nemačka) i 4 poraza (Španija, 2 puta Belgija i Ukrajina).

Izostanci: Bugarska – prvi golman Nikolay Mihaylov (38/0), odbrana – Anton Nedyalkov (19/0), Georgi Terziev (16/0), Kristian Dimitrov (12/1), sredina Todor Nedelev (33/2), Galin Ivanov (16/1), napad Bozhidar Kraev (22/3)

Švajcarska: odbrana Fabian Schär (54/8), Michael Lang (31/3)


H2H
:Poslednja 2 meča odigrali su 2011-te godine, kada je Švajcarska pobedila 3:1 na domaćem terenu, dok je u Bugarskoj bilo 0:0.

Predlog za klađenje: Bugarska je davno bila fudbalska sila, odavno već nemaju respekatbilan tim, a čini se da ni ova generacija neće biti u konkurenciji za neko veliko takmičenje, jer jednostavno većina tima igra u domaćoj ligi, sa druge strane Švajcarska spada u klasu koja je za nijansu slabija od top timova Evrope, pa po nama ne bi smela da ima posebne probleme sa Bugarima, pobeda gosta plaća se kvotom 1,50!


18:00 Izrael – Danska

(na stadionu će biti oko 5000 navijača Izraela)

Forma timova: Izrael je u poslednjih 9 mečeva ostvario skor 2. pobede (Škotska 1:0 kući i 2:3 protiv Slovačke u gostima, uz 3 remija (Slovačka i Škotska 1:1, kao i poraz posle penala od Škotske – regularan deo 0:0) uz poraze dva puta od Češke i jednom od Makedonije.

Selekcija Danske u poslednjih 10 mečeva, ima 7 pobeda, 1 remi i 2 poraza (pobedili su Island dva puta, Englesku, Švedsku, Farska Ostrva i Gibraltar), remizirali su sa Englezima, dok su dva poraza doživeli od Belgije u oba meča.

Izostanci: Izrael – golman Ariel Harush (20/0), odbrana – Sheran Yeini (32/0),Taleb Tawatha (21/1), napad Dia Saba (11/3)


Danska
: odbrana Mathias Jørgensen (34/2), napad – Andreas Cornelius (27/5), Pione Sisto (25/1)


H2H
: Danska je u četiri odigrana meča protiv Izraela slavila svaki put

Predlog za klađenje: Izrael je na svom terenu vezao 12 mečeva na kojima je postizao najmanje 1 gol, imaće podršku svojih navijača što u kovid situaciji može da bude solidna prednost, iako i je i dalje kvalitet na strani Danske koja ima igrač u top ligama Evrope i to u svim linijama tima, naš predlog je igra GG (2,10), a može pokušati i sa igrom X2&2+ po kvoti 1,55.


20:45 Lihtenštajn – Jermenija

Forma timova: Gledajući prethodnih 6 mečeva domaće selekcije, skor je izjednačen 2. pobede (Luksemburg i San Marino u gostima), 2 remija (San Marino i Gibraltar) i 2 poraza (Malta i Gibraltar)

Selekcija Jermenije na pet vezanih mečeva ne zna za poraz, 3 pobede (Makedonija, Gruzija i Estonija) i 2 remija (Estonija u gostima i Gruzija na domaćem terenu).

Izostanci: Lihtenštajn – Odbrana – kapiten tima Martin Büchel (87/2), napad Dennis Salanović (45/4)


Jermenija
: sredina – kapiten Henrikh Mkhitaryan (88/30), napad – Gegham Kadymyan (15/2) i Arshak Koryan (4/0)


H2H
: Na četiri odigrana meča (2018.-2019. godina), Jermenija je dva puta slavila na domaćem terenu, dok su u Lihtenštajnu odigrali dva puta nerešeno 1:1 i 2:2.

Predlog za klađenje: U oba odigrana meča kada je bilo nerešeno Jermenija je bila bolji rival koji je više napadao i imao bolje šanse, ali svakako da Lihtenštajn na domaćem terenu bar u ovakvim mečevima vidi svoju šansu pa se ne bi zaletali sa dvojkom, naš predlog je igra X2&2-4 gola po kvoti 1,60!


20:45 Škotska – Austrija

Forma timova: Posle 9 vezanih mečeva Škotske bez poraza, Škotska je poražena u poslednja dva meča od Izraela i Slovačke po 1:0, pre toga pobede protiv Češke dva puta, Slovačke, Kazahstana, Kipra i San Marina, uz remije protiv Slovačke i Srbije i prolaske oba puta na penale, kao i remi sa Izraelom.

Na šest vezanih mečeva Austrija nije doživela poraz, 5 pobeda (Grčka, Rumunija, dva puta Severna Irska i Luksemburg) uz remi sa Norveškom 1:1.

Izostanci: Škotska –  napad Leigh Griffiths (22/4), Callum Paterson (17/0), Oliver Burke (13/1), James Forrest (35/5).


Austrija
: sredina – kapiten Baumgartlinger (82/1), Jakob Jantscher (23/1), Florian Kainz (16/0), napad – Marko Arnautović (87/26).


H2H
: Od devedesetih godina odigrali su pet mečeva, dve pobede Škotske, dva remija i jedna pobeda Austrije.

Predlog za klađenje: U defanzivne kvalitete Škotske mogli smo da se uverimo protiv selekcije Srbije, ali ne i u neki naročit kvalitet u ofanzivi, sa druge strane Austrija deluje kao tim solidnog kvaliteta sa dosta igrača koji nastupaju u Bundesligi, sa Alabom, Sabitzerom i Dragovićem kao prvim zvezdama tima, tako da su svakako blagi favoriti na ovom meču, dajemo blagu prednost gostima i predlažemo igru X2&0-3 po kvoti 1,70!


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje