petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

La Liga (Španija): Najava 3. kola (petak)

Nakon reprezentativne pauze, vraćamo se najavama, a samim tim i Špancima. Za danas na programu imamo samo jedan meč, u pitanju je susret između Leganesa i Hetafe-a, a nadamo se da će vam današnja analiza pomoći pri tipovanju. Srećno!


Leganes – Hetafe 21:00

Leganes je sezonu započeo fantastično, nakon prva dva kola ima maksimalan učinak, slavio je rezultatom 1:0 protiv Alavesa i Espanjola, dok je Hetafe poražen od Sevilje rezultatom 1:0, ali je uspeo da podeli bodove sa Atletik Bilbaom. Za domaći tim danas neće igrati Jon Serantes i Raul Garcia, dok je Dimitrios Siovas pod znakom pitanja, a za goste neće igrati Karim Yoda i Daniel Pacheco.

Gabriel Pires će biti dostupan za ekipu Leganes večeras, iako je imao problema sa kolenom tokom reprezentativne pauze. Iako su Beauvue, Naranjo i Montero nova pojačanja Leganesa, pretpostavlja se da danas neće izaći na teren u prvoj postavi. Napad bi mogao da predvodi Miguel Angel Guerrero, a očekuju se i prodori po desnoj strani od strane sjajnog desnog beka, Josebe Zaldue.

Alvaro Jimenez će se vratiti u tabor gostiju nakon suspenzije iz prvog kola, a Antunes će se vratiti na poziciju levog beka. Ne očekuje se mnogo izmena u ekipi Hetafea na ovom susretu, te će verovatno na teren ona ekipa koja je igrala protiv Sevilje.

S obzirom na to da je Leganes sjajno započeo šampionat, a da je pritom na prijateljskoj utakmici protiv Guadalahare slavio rezultatom 3:1, sigurno da se nalazi u dobroj formi i da je atmosfera u klubu dobra. S druge strane, Huelva je savladala Hetafe na prijateljskom susretu pre nekoliko dana, te nakon lošeg uvoda u prvenstvo i poraza na prijateljskoj utakmici, sigurno da ne vlada odlična atmosfera u taboru gostiju. Naš predlog za danas je da će Leganes da osvoji makar bod, a da golova neće biti mnogo.

Predlog za klađenje:

1X&0-3 @1,50 (pobeda domaćina ili nerešeno uz najviše tri gola na utakmici)


Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje