utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLiga – Najava 21. kola (petak)

Alaves će da ugosti Eibar večeras od 21 čas po našem vremenu u okviru prve utakmice 23. kola španskog šampionata. Koliko je Eibar u prethodnih par sezona bio dobar, toliko je ove sezone slab, a s obzirom na to da obe ekipe igraju prilično mlako ove sezone, može se reći da im je svaki bod itekako bitan. Ako izuzmemo Majorku, od koje se nije očekivala veća pozicija, Selta i Espanjol su prilično negativna iznenađenja ove sezone, a po svemu sudeći, oni su i glavni kandidati za niži rang, pored Leganesa.

Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o večerašnjim rivalima, pošto se nalaze tik iznad zone ispadanja, na 15. i 16. mestu na tabeli, možda im na ovakvim utakmicama najviše odgovara remi. Nalazili bi se, uz utakmicu više, sa čak 7 bodova prednosti u odnosu na Leganes, odnosno 8 u odnosu na Seltu i 10 u odnosu na Espanjol.

Vodeći se ovom logikom, tip „P/KX“ plaća se kvotom 1.65 večeras. Joselu i Lucas Perez igraju fenomenalno ove sezone, a Perez je danas upitan zbog povrede. Ipak, iako bismo mogli da favorizujemo Alaves zbog domaćeg terena, vodićemo se logikom da i jednima i drugima ide u korist da dođu makar do nekog boda večeras.


Image by OpenClipart-Vectors from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje