petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLiga (Španija): Najava 23. kola (nedelja)

Danas ćemo se bazirati na Špance, a kroz najavu ćemo analizirati svaki od mečeva koji se igra. Na programu su četiri utakmice, a moći ćete da pogledate svaku u direktnom prenosu, jer se nijedna od njih ne igra u isto vreme. Uživajte danas, a srećno ukoliko igrate kladionicu!


12:00 Sevilla – Girona

Sevilja će da ugosti Đironu i otvori nedeljne utakmicu u španskoj „LaLigi“. Trenutno zauzima 7. mesto uz skor 10-3-9 i gol razliku 28:34, dok se Đirona nalazi na 9. mestu uz skor 8-7-7 i gol razliku 31:29. Moramo da napomenemo da je Đirona možda i najprijatnije iznenanđenje za nas ove sezone u Španiji, jer ovakve igre, tačnije rezultate, retko kad beleži neka ekipa koja dođe iz druge lige. Na poslednjih 10 gostujućih utakmica Đirona je poražena svega 2 puta, i to od Eibara rezultatom 4:1 i od Valensije rezultatom 2:1.

U tabor domaćina vraća se Gabriel Mercado nakon suspenzije, a kod gosta bi kao novina u postavi mogao da bude desni bek Aday Benitez. Cristhian Stuani bi mogao da bude spreman da predvodi Đironu nakon što je trenirao odvojeno od ekipe sredinom nedelje. Što se izostanaka tiče, za domaći sastav neće igrati Nolito (26/4 – sredina), Ever Banega (36/6 – sredina) i Lionel Carole (9/0 – odbrana), dok možda neće nastupiti Simon Kjaer (20/2 – odbrana) i Sebastien Corchia (20/0 – odbrana). Za Đironu neće igrati Jose Raymundo Luis Suarez (0/0 – odbrana) i Pablo Maffeo (20/0 – sredina).

Mi se nadamo da će obe ekipe biti raspoložene za igru, te da će Stuani koji je ujedno i najbolji strelac Đirone uspeti da dođe do pogotka. Naš predlog je tip „GG“ po kvoti 1.75.


16:15 Barcelona – Getafe

Barselona će da ugosti Hetafe kao jedina ekipa koja i dalje nema poraz, a pitanje je da li će ga do kraja prvenstva i imati. Barselona trenutno ima skor 18-4-0 i gol razliku 60:11, dok se Hetafe nalazi na 11. mestu uz skor 7-8-7 i gol razliku 26:21. Evidentno je da je domaćin apsolutni favorit, a mi vam ne bismo savetovali da se uplićete u kvotu 1.10, jer po našem mišljenju nije vredna rizika, bez obzira na enormnu razliku u kvalitetu ove dve ekipe.

Za Barselonu bi trebalo na teren da se vrati Gerard Pique, a očekuje se i igra Brazilca po imenu Philippe Coutinho. Što se izostanaka tiče, za domaćina neće igrati Ousmane Dembele (11/1 – sredina) i Samuel Umtiti (15/0 – odbrana), a možad neće igrati Thomas Vermaelen (13/0 – odbrana) i Andre Gomes (23/0 – sredina). Još nekolicina fudbalera Barselone je pod upitnikom, ali to nisu fudbaleri koji donose prevagu na terenu. Za Hetafe neće igrati Markel Bergara (17/4 – sredina).

Očekuje se da u napadu gosta bude Jorge Molina koji je postigao 5 golova uz 2 asistencije u dosadašnjem delu šampionata, ali je i tridesetogodišnji Angel dobra opcija za gosta danas, pogotovo jer je postigao 2 gola na poslednje 3 utakmice, i to protiv Sevilje i Atletik Bilbaa.

Naš predlog na ovoj utakmici su golovi, a kvota za tip „4+“ iznosi 1.70. Uz to, za one koji veruju u nemoguće, vredi ispratiti tip „2“ čisto jer Barselona i dalje nema poraz, prvenstvo bi njenim kiksom moralo da postane interesantnije, a i kvota varira između 19.00 i 28.00, u zavisnosti od izbora kladionice.


18:30 Celta Vigo – Espanyol

Treća utakmica biće između Selte iz Viga i Espanjola, a favorit je po kladionicama Selta. Situacija na tabeli je sledeća: Selta zauzima 8. mesto uz skor 9-4-9 i gol razliku 39:32, dok se Espanjol nalazi na 15. mestu uz skor 6-7-9 i gol razliku 19:29. Igre obe ekipe su trenutno prilično nedefinisane, rezultati su šaroliki te je teško davati bilo kakvu prognozu vezanu za konačan ishod, a ne bismo se složili sa kladionicama da je domaćin toliki favorit (kvote su 1.80, 3.60 i 4.50 za „1“, „X“ i „2“).

Kada su u pitanju povratci na teren, Hugo Mallo će da nastupi na poziciji desnog beka nakon što je povredio stopalo tokom nedelje. Nemanja Radoja će verovatno da nastavi da igra na sredini terena i na susretu sa Espanjolom. Interesantno je da za domaći tim neće igrati samo Kevin (0/0 – golman), dok za gosta neće igrati Adrian Lopez Garrote (0/0 – golman), Jairo Morilla (3/0 – napad) i Esteban Granero (19/4 – sredina).

Na 5 od poslednjih 6 ligaških susreta Selte mogao je da se naplati predlog „3+“, a Selta je neporažena na poslednjih 7 utakmica na svom stadionu protiv Espanjola. Izostanaka nema mnogo, a da ne bismo rizikovali sa pobedom domaćina, probaćemo da tipujemo uz tip „1X&2+“ po kvoti 1.55.


20:45 Valencia – Levante

Biće interesantno ispratiti poslednji susret za danas, a u pitanju je utakmica između Valensije i Levantea. Valensija je sezonu zaista započela iznenađujuće dobro, ali se na poslednje 3 utakmice dogodili upravo ono po čemu su u poslednjih par sezona prepoznatljivi – pad forme. Naime, tri vezana poraza, iako su dva od ta tri bila protiv dosta jakih ekipa – Atletiko Madrida i Real Madrida. Trenutno Valensija zauzima 4. mesto uz skor 12-4-6 i gol razliku 42:26, dok se Levante nalazi na 17. mestu uz skor 3-11-8 i gol razliku 20:32.

Ako u obzir ne uzimamo samo ligaške susrete, Valensija je poražena na poslednjih 6 utakmica (treba uzeti u obzir i ispadanje od Alavesa na penale u kupu), što je definitivno katastrofalna serija domaćina. Ne znamo zašto je kvota na pobedu domaćina svega 1.50, kao da se nalazi u fenomenalnoj formi. Ukoliko mislite da je to opravdano, želimo vam sreću u vezi sa tipovanjem, ali nama ova opcija deluje neracionalno.

Pritom, izostanaka ima zaista dosta. Za domaći tim neće igrati Javi Jimenez (21/0 – odbrana), Ezequiel Garay (19/0 – odbrana), Jeison Murillo (15/1 – odbrana) i Andreas Pereira (25/1 – sredina). Možda neće i grati ni Francis Coquelin (22/0 – sredina) i Rodrigo Moreno (28/12 – napad). Za goste neće igrati Ivan Lopez (3/0 – odbrana), Alex Alegria (9/0 – napad), Raul Fernandez (13/0 – golman) i Jefferson Lerma (16/0 – sredina).

S obzirom na to da za domaćina najverovatnije neće igrati drugi strelac ekipe u ligi – Rodrigo (9 golova u ligi, 12 u sezoni), a i zbog loše forme domaćina, ovde ne očekujemo laganu pobedu Valensije. Možda je bolja opcija „P/KX“ po kvoti 2.00.


Ove utakmice možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje