subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLiga (Španija): Najava 27. kola (ponedeljak)

Selta iz Viga će da se sastane sa Las Palmasom u okviru poslednje utakmice 27. kola španskog šampionata, a utakmica će se odigrati na stadionu „Estadio de Balaídos“ u Vigu.

Selta se trenutno nalazi na 11. mestu uz skor 10-5-11, gol razliku 43:38 i 35 osvojenih bodova, dok se Las Palmas nalazi u ugroženoj zoni uz skor 5-5-16, gol razliku 19:53 i 20 osvojenih bodova, te će biti vrlo teško da se izbori za opstanak, ali ne i nemoguće. Levante, Las Palmas i Deportivo iz La Korunje sigurno će se do kraja prvenstva grčevito boriti za opstanak.

Što se tiče izostanaka, kod odmaćina neće igrati samo Andreu Fontàs (14/0 – odbrana), dok će gost biti bez nekoliko igrača, a to su: Gabriel Peñalba (9/0 – sredina), Emmanuel Emenike (7/0 – sredina), Pedro Bigas (13/0 – odbrana), Jairo Samperio (8/0 – sredina), Jonathan Calleri (28/10 – napad) i možda Momo (8/0 – sredina).

Kod domaćeg tabora se sa suspenzije vraća Gustavo Cabral, a verovatno će da zameni igrača po imenu Facundo Roncaglia na poziciji centralnog beka. Iago Aspas i Maxi Gomez će sigurno nastaviti svoju golgetersku seriju večeras, a Las Palmas definitivno ne može da se pohvali sjajnom odbranom.


Postave bi trebalo da budu sledeće:

Selta Vigo: Blanco – Jonny – Gomez – Cabral – Mallo – Mor – Lobotka – Radoja – Wass – Aspas – Gomez

Las Palmas: Chichizola – Macedo – Navarro – Galvez – Aguirregaray – Gomez – Etebo – Halilović – Tana – Toledo – Ezekiel

Zbog svih navedenih činjenica, naš predlog za klađenje je tip „1“ po kvoti 1.45, a nadamo se da nećemo pogrešiti.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje