petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Leumit League (Izrael): Najava 15. kola (ponedeljak)

S obzirom na to da je danas katolički Božić, fudbalska ponuda gotovo i da ne postoji, te smo se osvrnuli ka drugoj ligi Izraela, tačnije ka tri susreta koja se igraju danas. Analiziraćemo ih ukratko, te dati predlog za klađenje. Srećno!


18:00 H. Tel Aviv – H. Petah Tikva
Domaćin je apsolutni favorit danas, u izuzetnoj je formi, slavio je na 5 od poslednjih 7 utakmica na svom terenu, a jednom je igrao nerešeno. U istoriji, kad god je H. Tel Aviv bio domaćin protiv svog današnjeg rivala, uspeo je da dođe makar do boda (u 90% slučajeva, tačnije 19 utakmica od ukupno 21), a danas je predstavljen kao apsolutni favorit, te ne bismo mnogo polemisali već bismo pokušali sa tipom na pobedu domaćina. Kvota je u ovom trenutku 1.70.

18:00 Hapoel Afula – Beitar Shimshon
Vrlo je interesantno da na susretima između ova dva rivala golova nije izostajalo, te smo tip „GG“ mogli da unovčimo na 6 od poslednjih 7 međusobnih susreta. U poslednje vreme na utakmicama Hapoel Afule ne viđamo mnogo golova, a nadamo se da ova tradicija mora kad tad da se prekine. Stoga, tipujemo uz statistiku, a kvota na „GG“ iznosi 1.80.

18:00 Hapoel Katamon – Hap. Ramat Gan
Susret dve ekipe koje su prilično neefikasne u okviru prvenstva. Reč je o tome da smo na čak 11 od ukupno 14 utakmica gosta u okviru prvenstva mogli da naplatimo tip „0-2“. Sa druge strane, Hapoel Katamon je na 8 susreta išao u „under“, dok je 6 puta bio iznad margine od 2.5 gola. Prosek golova na utakmicama današnjeg domaćina iznosi 2.2 gola po susretu, dok na utakmicama današnjeg rivala u proseku viđamo 2.3 gola po utakmici. Stoga, naš današnji predlog je „0-2“ po kvoti 1.70.

Ukupna kvota kod Izraelaca je 5.20, a molimo vas da imate razumevanja u slučaju pada, jer ipak pokušavamo da izdvojimo za vas nešto i onda kada ponuda to ne dozvoljava.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje