petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: Informacije za mečeve od 18:55!

Danas je na programu 4.kolo u okviru Lige Evrope, a u ovom članku ćemo se baviti mečevima koji su na programu od 18:55. Svakako ovo nije među omiljenim takmičenjima među našim urednicima pre svega zbog ,,čudnih“ rezultata pa je naš izbor uglavnom igra na golove, ali ćemo danas pokušati da vam skrenemo pažnju na neke zanimljivosti na pojedinim mečevima.

AEK – Zorya: Drugi meč ovih rivala u nizu u grupnoj fazi, u prvom susretu je AEK slavio sa 1:4 u Ukrajni i danas je tim koji je veliki favorit po kladionicama, Zorya je zabeležila sva tri poraza do sada, dok je domaćin još uvek u kakvoj takvoj igri za prolazak dalje, pa će dati sve od sebe da slavi na ovom meču. Gosti dolaze na meč bez samo dva igrača, to su defanzivci M. Grechkin (3/0/0) i A. Rufati (5/0/1), domaćin će biti lišen usluga važnog veznog igrača i prvog asistenta tima P. Mandalos (6/1/6).

Braga – Lester: Jedan jako zanimljiv statistički podatak za ovaj meč, naime Braga je na domaćem terenu u okviru Lige Evrope došla 3+ na 6 od 8 mečeva, dok je Lester odigrao 3+ na 7 od 8 prethodnih mečeva u svim takmičenjima, kao i na jedina dva meča u okviru Lige Evrope do sada u svojoj istoriji.

Qarabag – Sivasspor: Prvi meč ovih timova dobio je turski predstavnik 2:0, za ovaj meč trener domaćin neće moći da računa na defanzivce M. Medvedev (6/0) i R. Məmmədov (1/0), zbog suspenzije nema jednog od prva dva strelca tima, veznjaka F. Ozobić (9/6), veznjak Patrick Andrade (6/1) i A. Hüseynov (7/0) su pod znakom pitanja zbog povreda. Sa druge strane Sivaspor će imati na raspolaganju samo 15 igrača, mada je tako bilo i u prvom meču kada je slavio Sivarspor, meč će se odigrati na neutralnom terenu u Istanbulu. U izjavama pred meč oba trenera su spominjala sukob u Nagorno Karabahu gde su Azerbejdžan i Turska saveznici, tako da postoji mogućnost i nekih dogovora i saradnji.

Gent – Crvena Zvezda: Belgijanci će pokušati da dobiju meč i tako se vrate u borbu za prolazak iz grupne faze, ono što će biti problem za njih faliće im napadač L. Depoitre (9/2/1 pet kao starter), potom T. Kleindienst (9/1/0 – četiri kao starter), prvi strelca tima R. Yaremchuk (10/7/2). Nema ni golmana Roofa (6/0/0) ali se u tim vratio Bolat tako da je gol siguran, nema ni defanzivca Plastuna (8/2/0), kao ni veznjaka Mareha (4/0/0). Gent na prethodnih 11 mečeva na svom terenu u okviru Lige Evrope ima samo 1 poraza (od Hofenhajma) uz 4 remija i 6 pobede.

Sa druge strane tim Crvene Zvezde je gotovo bez čitavog veznog reda, nema Aleksandra Kataia (16/10 – prvi strelac tima), potom Kange (12/4), Sanogoa (11/0), Gobeljića (14/0), Rodića (14/0).


Nadamo se da će vam informacije koristiti i da će neki od vas odabrati dobitne predloge i odlične kvote.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje