sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope, najava, predlozi za klađenje (mečevi od 21:05h)

Završila se grupna faza i sada kreće ono pravo. Sada se igraju mečevi gde nema mnogo prostora za greške. Sada počinje nokaut faza.

Od 21:05h na programu je 7 duela.

Aek-Dynamo Kiev

Aek ima jako dobru sezonu za sada. Guraju jako dobro na tri fronta. Reč je o timu koji igra jedan vrlo čvrst fudbal. Malo golova daju,ali malo i primaju. Zanimljivo da su grupnu fazu prošli sa čak 5 remija i 1 pobedom. Domaći teren je njihova velika prednost, pošto će iza sebe imati prepun stadion. Aek je u jako dobroj formi, u poslednjih 7 dana su 2 puta slavili protiv Olympiakosa i to im je dodatno podiglo samopouzdanje.

Tim će biti jači za :Barkasa,Lambropoulosa,Shojaeia,kao i Ćosića i Giakoumakisa

U timu neće biti: Lopes, Ajdarević,Vlachomitros, Traustason,

Dinamo smo dobro upoznali jer je bio u grupi sa našim Partizanom. Reč je o timu koji igra totalno suprotni stil od Aekovog. Dinamo igra otvoren, napadački fudbal. Dosta daju golova,ali takođe retko kad ne prime gol. Njihov veliki problem jeste što nisu imali takmičarski meč još od početka decembra. Dok je sa druge strane Aek u takmičarskom ritmu uveliko.

Dinamo će biti jači za:Khlyobasa,Shabanova,Zambrana

U timu neće biti: Sydorchuk (pod znakom pitanja)

Mogao bi ovo da bude jedan tvrd neefikasan meč.

FCSB-Lazio

Steaua nema previše dobrih rezultata protiv klubova iz Italije. Oni su se sa italijanskim klubovima sastali 13 puta i nijednom nisu pobedili. Dobro igraju ove sezone. U svojoj ligi su prvi, dok su u ligi Evrope završili drugi iza Plzena.Imali su mnogo bolji start grupne faze nego završetak. Počeli su sa dve pobede i zatim vezali tri meča bez pobeda.

Tim će biti jači za:Gămana, Stăncioiua,Tănasea

U timu neće biti:/

Lacio igra jako dobro ove sezone. Simone Inzagi je napravio jednu ofanzivnu mašineriju,koja igra mnogo lep fudbal. Jedna su od najefikasnijih ekipa u Seriji A. Ipak, Lacio je u padu forme. Nisu slavili u poslednja 4 kola, gde su primili čak 8 golova.

Tim će biti jači za: Martín Cáceres

U timu neće biti: Davide Paglia, Simone Palombi, Ivan Vargić

Bez obzira na lošu formu Lacija oni su favoriti na ovom meču. Trebalo bi lagano da reše ovaj dvomeč.

Celtic-Zenit St Petersburg

Koliko god bio dominantan u svojoj ligi, Seltik u Evropi nije ni blizu tog nivoa. U ligu Evrope su se plasirali osvojivši treće mesto u Ligi Šampiona. Veliki problem za tim Brendana Rodžersa predstavljaju domaći mečevi,koliko god to bilo čudno. Oni nisu slavili na poslednjih 15 duela u Evropi na domaćem terenu (ne računaju se kvalifikacije). Zaista čudno,imajući u vidu kakvu armiju navijača ima Seltik. U ovaj meč ulaze u jako dobroj formi,naravno, ako njihova liga može da se uzme kao neki reper.

Tim će biti jači za:Baina,Hendrya,Musonda

U timu neće biti: Lustig, Ralosin, Gordon,Boyata, Hayes, Griffiths,Compper, Amstrong

Zenit je impresivno završio grupnu fazu Lige Evrope,osvojivši prvo mesto ispred Real Sosijedada. U svom šampionatu su trenutno na drugom mestu. Njima će najveći problem biti to da nisu odigrali takmičarski meč još od početka decembra.

Tim će biti jači za:Baburina,Skrobotova, Zabolotnia

U timu neće biti: Faizulina i Ivanovića (pod znakom pitanja)

Mnogo težak meč za prognozu, golovi su najbolja opcija, nekih 2-4 gola bi trebalo da bude.

FC Kopenhagen-Atl Madrid

Kopenhagen se u narednu fazu plasirao pobedivši Šerif u poslednjem kolu. Dosta tesno su se provukli. Reč je o ekipi koja igra jako dobro na svom terenu. Oni imaju seriju od 14 mečeva bez poraza (od toga 9 pobeda). Reč je o timu koji igra otvoren, napadački fudbal,ali pitanje koliko će se pridržavati tog stila igre,zbog mnogo jakog protivnika.

Tim će biti jači za: Fischera,Johanssona,Skova

U timu neće biti: Antonsson, Keita, Johnsson

Nakon 5 sezona igranja završnice Lige Šampiona, Atletiko se prebacio u Ligu Evrope. Nakon jako lošeg starta sezone, ispadanja iz Lige Šampiona, igra sve bolje i bolje. U domaćem prvenstvu su praktično obezbedili drugo mesto,a mogu da zakuvaju i borbu za prvo mesto,jer su na 7 bodova od Barse. Dijego Simeone ne odstupa od karakterističnog stila igre, a to je ratnički fudbal,borba za svaku loptu. Možda taj fudbal nije toliko lep i efikasan,ali daje rezultata. Ove sezone imaju problema na gostovanjima,jer nisu slavili na sva tri meča u Ligi Šampiona. Najviše upada u oči nerešen rezultat sa Karabagom, to ih je i koštalo plasmana u narednu fazu.

Atletiko je favorit na ovom meču,ali ne treba očekivati veliki broj golova.

Tim će biti jači za:/

U timu neće biti: Kosta  i Savić

Lyon-Villareal

Lion ima, možda i najveći, motiv od svih klubova u ovogodišnjem takmičenu. Finale se igra na njihovom stadionu i daće sve od sebe kako bi se našli na tom meču. Reč je o timu koji igra jako lep fudbal ove sezone. Igraju brz, atraktivan, napadački i pre svega efikasan fudbal. U ovaj meč ulaze nakon poraza u ligi od Rena,ali taj poraz nije poremetio ekipu. Imali su mnogo prilika na tom meču,ali lopta nije htela u gol.

Tim će biti jači za: Soleta

U timu neće biti: Silva

Zanimljivo je to da je Viljareal ekipa koja ima najviše pobeda u ligi Evrope od osnivanja tog tamičenja. Oni su svoju grupu završili na prvom mestu,doduše i nisu imali tešku grupu. U seriji su od dva poraza u Španskoj ligi i ne dočekuju ovaj meč u najboljem raspoloženju.

Tim će biti jači za:Al-Dawsaria, Fuega, Martíneza

U timu neće biti: Guerra, Soriano, Fernanrez, Suarez, Sansone i Semedo

Jedan jako zanimljiv meč. Trebalo bi da bude dosta golova.

Partizan-Plzen

Najavu za ovaj meč pročitajte ovde.

Napoli-Leipzig

Jedan od najatraktivnijih i potencijalno najefikasnijih duela ove faze. Duel dva tima koja imaju sličan stil igre. Oba tima igraju brzo,napadački i efikasno.

Pitanje je koliko će Napoli zanimati ovaj dvomeč. Naime oni su trenutno prvi u Seriji A,juri ih Juventus, a u narednom periodu očekuje ih mnogo teških mečeva. Sigurno da im je Serija A prioritet i neće im niko zameriti ako ispadnu u ovoj fazi Lige Evrope. Pitanje koliko će Sari jak tim da pošalje na teren. U prošlom kolu Serije A protiv Lacija roviti su nastupili Mertens, Kaljehon i Insinje i ne bi čudilo da nekog od njih odmori na ovom meču.

Tim će biti jači za: Machacha, Tonellia

U timu neće biti: Milik, Ghoulam, Chiriches, Hamšik (pod znakom pitanja)

Lajpcig vodi žestoku borbu za mesto u Ligi Šampiona sledeće sezone. U Bundes ligi su trenutno drugi. Koliko je neizvesna ta borba najbolje pokazuje danjih od 6-tog Šalkea deli samo 4 boda. Igrali su jako dobro u Ligi Šampiona,ali eto,nisu uspeli da se plasiraju u drugu fazu u jako neizvesnoj grupi.

Tim će biti jači za:Philipp Köhna

U timu neće biti: Coltorti i Halstenberg

Na ovom meču je najbolje odigrati golove, pre svega zbog neizvesnosti oko sastava Napolija.

Predlozi za klađenje:

FCSB-Lazio X2 i 2+ @ 1.50

Napoli-Leipzig 3+ @ 1.75

Celtic-Zenit 2-4 @ 1.50

Lyon-Villareal domaćin 2+ @ 1.95

Ukupna kvota: 7.68

Vaš tiket možete odigrati u kladionici maxbet.

 

 

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje