petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: revanš mečevi 3. kola – najave i prognoze (3. deo)

Danas su na programu revanš mečevi 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, koji će nam dati još 27 imena koja će se naći na sutrašnjem žrebu za poslednje 4. kolo kvalifikacija. Evo još četiri predloga urednika, pa ako vam se neki od predloga svidi, možete ga staviti na vaš današnji tiket:

17:00 Shkendija – Trakai (Rezultat prve utakmice 1:2)

Shkendija je vicešampion Makedonije i ekipa koja je sjajne nastupe u Evropi iz prošle sezone nastavila i u ovoj. Prethodne sezone su eliminisali: Krakoviju (4:1), Nefči Baku (1:0), Mladu Boleslav (2:1), a ispali su u poslednjoj 4. rundi od Genta sa (1:6). Ove sezone su eliminisali u 1. kolu Dačiju sa (7:0), a u 2. kolu HJK sa (4:2). Sada kao i prethodne sezone u 3. kolu ima zadatak da na domaćem terenu nadoknadi gol zaostatka. Problem za Shendiju je da će danas zbog crvenih kartona biti lišena dva veoma važna igrača: standardnog centralnog beka Ceculija i strelca dva gola u dosadašnjem delu kvalifikacija Brazilca Žuniora. Najveću opasnost po gol Litvanaca će prestavljati trio: najbolji igrač i strelac Ibraimi, kapiten Hasani i Radeski. Shkendija mora od starta da igra ofanzivno, a i takav je mentalitet njihove igre. Igraju sjajno u Skoplju i za očekivati je njihovu pobedu uz najmanje dva postignuta gola, čime su veliki favoriti za prolaz dalje. Trakai će biti skoncentrisan na odbranu svog gola, ali je u prethodnim ciklusima kvalifikacija kao gostg umeo da primi puno golova.

Predlog: 17:00 Shendija – Trakai 1 i 2-4 kvota @2.25 

19:00 Sparta Prag – Crvena Zvezda (Rezultat prve utakmice 0:2)

Duel koji najviše interesuje fudbalsku javnost u Srbiji. Crvena Zvezda je u prvom meču bila bolja u svim segmentima igre i zasluženo ima dva gola prednosti pred današnji revanš. Zvezda bi večeras trebala da izađe u sastavu: Borjan – Stojković, Rodić, Savić, Le Talek – Donald, Jovićić – Kanga, Milić, Srnić – Boaći.  Sparta još nije našla formu, ali je ne sumnjivo reč o ekipi koja ima mnogo iskusnih i kvalitetnih igrača. U odbrani će zbog povreda izostati centralni bek Kaja i najverovatnije levi bek Vitajelu. Zvezda je ogromni favorit za prolaz, ali je zbog domaćeg terena i mentaliteta elipa sa Balkana, Sparta favorit u revanš meču. Sparta mora da napadne, a Zvezda će iz kontri imati puno prilika da iz kontri da ugrozi gol Dubravke.

Predlog: 19:00 Sparta Prag – Crvena Zvezda ug 2-4 kvota @1.55 

19:00 Videoton – Bordo (Rezultat prvog meča 1:2)

Kao i prethodna dva meča i u ovom meču domaćin mora da juri prednost koji su današnji gosti stekli na svom terenu. Svakako će najteži zadatak imati Videoton koji igra protiv jednog od timova iz tzv. liga petice. Videoton je i na startu domaćeg šampionat, ali i u dosadašnjem delu kvalifikacija pokazao da ima mnogo više problema u odbrani svog gola nego u realizaciji. Najveću opasnost po Francuze će prestavljati nekadašnji igrači Zvede – Lazović i Partizana Šćepović. Za ovaj meč trener Marko Nikolić neće moći da računa na povređene Vargu i Kovača i suspendovanog Hadžića. Bordo će svakako čekati svoje prilike iz kontri i polu kontri i grešaka domaćina. Reč je o iskusnoj ekipi, čiji je kapiten francuski reprezentivac Tulalan, a najveći opasnost po gol Mađara će prestavljati reprezentativac Senegala i strelac oba gola za Bordo u prvom meču, Sankhare.

Predlog: 19:00 Videoton – Bordo GG kvota @1.70 

19:30 Fola Esch – Ostersunds (Rezultat prve utakmice 0:1)

Uprošlom kolu su dva tima bila dva najveća iznenađenja, pogotovu Ostersunds koji je eliminisao turskog velikana, ekipu Galatasaraja. Dve ekipe, a pogotovo ekipa Fole Esch su orijentisane na odbranu, pa u ovom meču ne treba očekivati mnogo golova. Usled primljenog gola, Fola će morati da postigne tri što je teško pčekivati, pa se i od njih očekuje da uđu obazrivo u meč.

Predlog: 19:30 Fola Esch – Ostersunds 1P O-1 i 2P 0-2 kvota @1.50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje