petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: Stižu li Italijani prednost Franzuca?

Roma i Lion sastaće se večeras od 21:05 po našem vremenu u okviru revanš meča osmine finala Lige Evrope, a fudbaleri iz Italije imaju zadatak da „stignu“ prednost Francuza iz prvog susreta, što neće biti nimalo lako. Prethodni susret fudbaleri Rome počeli su odlično, jer su nakon 45 minuta igre bili u prednosti, ali su se Tolisso, Fekir i Lacazette pobrinuli za to da se Italijani kući vrate poraženi. Iz tog razloga, sumnjamo da će fudbaleri iz Rima na ovom meču igrati defanzivno u bilo kom segmentu.

Međusobni susreti:

Do sada su se ove dve ekipe sastale svega 3 puta, tačnije 2 puta u toku 2007. godine kada su se sastale u okviru Lige šampiona, te i jednom ove godine, tačno pre nedelju dana. Na prethodnom susretu je viđeno 6 golova, a mi sumnjamo da će večeras biti toliko, iako očekujemo vrlo veliku ofanzivu od strane domaćina.

Izostanci:

Za Romu neće igrati: Emerson (18/0), Perotti (22/7), Peres (25/2-i dalje se ne zna sa sigurnošću da li će da zaigra), Florenzi (9/0) i Grenier (2/0).

Lion će na teren bez svega trojice fudbalera, a to su: Rybus (16/0), N’Koulou (7/0) i Depay (9/5).

Predlog za klađenje:

Vrlo je teško tipovati bilo šta na ovakvim mečevima, čak štaviše najbolji savet bi bio da ovakve mečeve zaobiđete u širokom luku, ali ukoliko želite da tipujete nešto, naše je mišljenje da večeras neće biti onoliko golova koliko je bilo u Francuskoj, te ne treba isključiti ni opciju 0-4, a kvota za ovaj tip se u kladionici Sekabet „daje“ u visini od 1,44.

Ukoliko niste, pročitajte i najavu prve utakmice, gde smo ulazili u detalje vezane za trenutnu formu obe ekipe, put do osmine finala Lige Evrope, kao i druge interesantne informacije.

Liga Evrope: Susret dva rivala čija je forma fenomenalna!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje