četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona 1/8 finala : Porto-Liverpool (najava meča, predlozi za klađenje )

Veoma zanimljiv dvomeč je pred nama. Duel dva tima koja imaju sličnu filozofiju igre. Oba tima igraju brzi napadački fudbal. Biće ovo praznik za oči.

Porto ima jako dobru sezonu, za sada, dobro guraju u ligi gde se bore sa Benfikom i Sportingom za titulu,a eto opstali su i u Ligi Šampiona. Porto je jedna izrazito jaka domaćinska ekipa, mnogo je teško uzeti bodove sa Dragaa. Jedino je Bešiktaš uspeo u tome. Ipak, ruku na srce, još uvek se nisu sastali sa rivalom kao što je Liverpu, uz svom poštovanje Monaku, Bešiktašu i Lajpcigu. Koliko imaju jakog i velikog protivnika objasnio je i trener Konseisao.Ipak veličina protivnika ih neće zastrašiti. Konseisao je na konferenciji za novinare izjavio sledeće: “ Znamo da igramo protiv velikog tima, ali mi se čini da i mi iz nedelje u nedelju igramo na top nivou. Liverpul ima drugi najbolji napad u Premijer ligi,ali imaju i svoje slabosti. Upravo ćemo pokušati da iskoristimo te njihove slabosti. Imamo svoju strategiju i nećemo odstupati od nje.Konseisao će imati brige pred ovaj meč. Najbolji igrač tima Vinsent Abubakar je pod znakom pitanja. U timu neće biti Danila, Ande-Andrea i Felipea. Pozitivna stvar je što se oporavio Marcano i postoji šansa da zaigra od prvog minuta.

Liverpul u ovaj meč ulazi nakon pobede protiv Sautemptona u ligi. Igraju jako dobro ove sezone,makar ofanzivni deo. Drugi su po efikasnosti u Premijer ligi,a takođe su drugi po efikasnosti i u Ligi Šampiona. Ipak, defanziva je ono na čemu će Klop morati da poradi u narednom periodu. Odbrana Liverpula je mnogo klimava, često odbrana pokvari sve što napad napravi. Doveden je štoper Van Dajk i polako se kreće sa remontom tog dela tima. Klop je na ovo gostovanje poveo čak 25 igrača, što je popriličan broj. Ipak ima opravdanje za to. Liverpul za vikend ne igra utakmice,jer su ispali iz FA kupa, pa će nakon ovog meča iči 4 dana na pripreme u Španiju. Klop je najavio da njegov tim ide na pobedu na ovom meču. Na konferenciji za novinare je izjavio sledeće: Znamo da je Enfild mesto gde publika pravi razliku i iskoristićemo to,ali da bi imali priliku za tako nešto potreban nam je dobar rezultat iz prvog meča.Borićemo se za sve sutra. Hoćemo dobar rezultat pred revanš,ali neće biti nimalo lako “. Klop na ovom meču neće moći da računa na suspendovanog Emre Can-a, kao ni povređene Klajna i Gomeza.

Potencijalni sastavi: 

Porto: José Sá; Maxi Pereira, Marcano, Reyes, Alex Telles; Ricardo, Sérgio Oliveira, Herrera, Brahimi; Marega, Soares

Liverpul: Karius; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mané

Predlog za klađenje:

S obzirom na napadački stil igre sa obe strane,golovi se nameću kao logičan tip. Trebalo bi da bude izuzetno efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.75

Ovaj tip možete odigrati u kladionici maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje