subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona: AC Milan – Totenhem (najava meča, izostanci i prognoza)

Danas nas očekuju dva meča u eliminacionoj fazi Lige šampiona, a od 21h koplja će na stadionu Đuzepe Meaca ukrstiti Milan i Totenhem.

Ekipa Milana ne igra ni blizu nivou iz prošle sezone, naročito kada se pogledaju mečevi na kraju 2022. i početku 2023. godine. Grupnu fazu Lige šampiona završili su na drugom mestu grupe iza Čelzija, a ispred RB Salzburga i Dinamo Zagreba sa skorom 3-1-2 i gol razlkom 12:7. Na svom stadionu ostvarili su 2. pobede uz 1 poraz i gol razliku 7:3. U prošlom domaće lige su protiv Torina prekinuli niz od sedam mečeva bez pobeda u svim takmičenjima, pre toga imali su dva remija i 5 poraza, što je dovelo u pitanje status trenera Milana – Piolija.

Za današnji meč trener Milana ne može da računa na Florencija (0u/0g/0a odbrana), kao i na veznjaka Benacera (6u/0g/0a).

Očekivana postava Milana: Tatarusanu; Kalulu, Kjaer, Tomori; Calabria, Krunić, Tonali, Hernandez; Diaz, Leao; Giroud

Kada se radi o ekipi Totenhema, posle tri vezane pobede, Fulam 1:0, Preston 3:0 i Man.City 1:0, usledio je hladan tuš za navijače Totenhema i poraz od Lestera 4:1 ulio je dozu nepoverenja kod navijača. Što se tiče Lige šampiona, oni su grupnu fazu završili na 1. mestu grupe sa 3 pobede, 2 remija i 1. poraza uz gol razliku 8:6, ispred Frankfurta, Sportinga i Marseja. U gostima su imali skor 1-1-1 (2:3). Videćemo na koji način će Konte izvesti svoj sastav, ali deluje po dosadašnjim igrama da će Totenhem pokušati da odluku o prolasku dalje ostavi za meč na domaćem terenu.

Za današnji meč nema prvog golmana tima Llorisa (6u LŠ/0g/0a), Hojbjerg (6u/2g/2a), Bentancur (6u/1g/0a), Sessegnon (3u/0g/0a), Bissouma (3u/0g/0a).

Očekivana postava: Forster; Romero, Dier, Davies; Emerson, Sarr, Skipp, Perišić; Kuluševski, Son; Kane

Mišljenje urednika: Totenhem će put Italije u jako lošem raspoloženju zbog poraza u zadnjem meču, a uz to problem predstavljaju i povrede Bentancura koji će propustiti ostatak sezone, kao i Hojbjerga, pa očekujemo dosta defanzivan pristup od Totenhema i pokušaj da u što boljem stanju dočekaju revanš u Engleskoj, Milan je daleko od svoje najbolje forme, pa ga u ovom dvomeču ne vidimo kao favorita, pa je na osnovu svega navedeno naš predlog igra 0-2 gola po kvoti 1,75.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje