subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 14.februar

Danas se nastavlja takmičenje u Ligi Šampiona.

21h PSG – Bayern

Jedan od najboljih duela nokaut faze Lige Šampiona će se odigrati u Parizu. Duel dva tima koji se neće ove sezone zadovoljiti ničim osim finalom i osvajanjem takmičenja. Jasno je da neće oba kluba dalje. Jeste da je prvi duel,ali ova dva tima su imala već toliko međusobnih okršaja i varnica da će i na ovom prvom meču prštati na sve strane.

Dodatni motiv za igranje kartona na ovom meču jeste i sudija. Ovaj meč će suditi Englez Majkl Oliver. Oliver je poznat kao sudija koji pokazuje dosta kartona,kako u Premijer ligi,tako i na međunarodnoj smeni. Čak šta više veći broj kartona pokazuje na međunarodnoj sceni. Svi smo bili svedoci mečeva koje je on sudio na Svetskom prvenstvu gde je bilo po 5-6 kartona u proseku.

Što se tiče Lige Šampiona ove sezone je sudio 4 meča. Na dva je pokazivao po 3 kartona, a na dva po 7. Jedan od tih mečeva gde je bilo 7 kartona bio je meč PSG-a.

Trebalo bi da vidimo dosta kartona na ovom meču.

Predlog: više od 4.5 @ 2.03 meridijan ima istu granicu i maxbet,ali se tamo ne računaju crveni kartoni osim u live ponudi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje