petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona (Grupa B) – Najava mečeva, prognoza, izostanci – 2. kolo

Drugo kolo Lige Šampiona u grupi B donosi 2 izuzetno dobra meča. Nakon prve runde vodeći u grupi je Liverpool koji je savladao Milan nakon preokreta, dok su Atletico i Porto podelili bodove.

AC Milan – Atletico Madrid 

Zlatan Ibrahimović je napravio progres od oporavka od povrede, ali će ipak propustiti ovaj meč. Pored njega za milansku ekipu neće igrati ni Tiemoue Bakayoko, Rade Krunić i Alessandro Florenzi.

Sa druge strane, za Jorgandžije neće igrati suspendovani Stefan Savić, dok će moći da računaju na Thomasa Lemara, koji je propustio poslednja tri susreta Roji-Blancosa, Joao Felix će se vratiti u grupu nakon što je odslužio crveni karton, a Koke se već oporavio od povrede mišića.

Moguće startne postave

AC Milan: Maignan; Calabria, Tomori, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Rebic; Giroud

Atletico Madrid: Oblak; Gimenez, Felipe, Hermoso; Trippier, Llorente, Koke, De Paul, Carrasco; Suarez, Felix

Forma

Ako pogledamo formu u domaćem prvenstvu, rekli bismo da Milan igra fenomenalno. Pobedili su na poslednjih 5 od zadnjih 6 mečeva gde su remizirali samo sa Juventsom 1-1. Trenutno su 2. u prvenstu Serie A sa 2 boda manje u odnosu na Napoli.

Sa druge strane, Diego Simeone je izjavio kako su ga pročitali u La Ligi, a sve je to krunisano porazom od Alavesa proteklog vikenda. Pre toga imaju 2 remija sa Villarealom i Atheltic Bilbaom.

Prognoza

Dva giganta fudbala se susreću i ako bismo gledali formu, odigrali bismo čistog 1, ali Simeone ima trik u rukavu i stoga nam je 1x&0-3 odlična opcija sa kvotom 1.85.


FC Porto – Liverpool

Domaćin je još uvek neporažen ove sezone u svim takmičenjima što je dovoljan poziv na oprez za Jurgena Kloppa.

Porto ima niz od 18 mečeva gde nije poražen još od prošlosezonskog četvrtfinala od Chelsea. Kod kuće imaju 9 pobeda za redom. Treba napomenuti da je na Estadio do Dragao padao i Juventus, Marsseille, Olympiacos, a da je Manchester City ostao bez postignutog gola prošle sezone – tako da Liverpool ne može očekivati mnogo radosti ispred golmana Porta.

Liverpool dolazi u goste posle remija u Premier ligi sa Brentfordom 3-3, gde je Klopp bio nezadovoljan defanzivom ekipe sa razlogom. Čini se da im je to bio dobar signal da konsoliduju redove pred važan duel u Ligi Šampiona.

Tradicija

Porto nema niti jednu pobedu protiv Liverpoola u 8 takmičarskih mečeva od 2001. godine.

Moguće startne postave

Porto: Costa; Corona, Cardoso, Marcano, Wendell; Uribe, Ferriera; Otávio, Vieira, Díaz; Taremi

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Jones; Salah, Mane, Firmino

Prognoza

Sumnjamo da će Porto ostvariti dobar rezultat, ali ne verujemo ni preterano ekipi iz Engleske, te se stoga ograđujemo sa duplom šansom – Liverpool x2&2-4 sa kvotom 1.85

Liga Šampiona (Grupa C) – Najava mečeva, prognoza, izostanci – 2. kolo


Liga Šampiona (Grupa A) – Kladioničarski predlozi (2. kolo)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje