subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Ren – Čelzi (najava i prognoza)

REN – ČELZI

Ekipa Rena posle odličnog starta u domaćem prvenstvu, trenutno ne igra u dobroj formi, počevši od 16.oktobra u okviru svih takmičenja imaju skor 5 poraza, 2 remija i samo 1 pobedu, za vikend su poraženi od Bordoa 0:1, tako da je forma tima zaista jako loša. U okviru Lige šamina do sada imaju jedan osvojen bod posle tri odigrana kola, remi na domaćem terenu protiv Krasnodara 1:1, uz dva poraza od Sevilje 1:0 i od Čelzija 3:0. Čini se da je odlazak golmana Mendija u Čelzi, kao i krilnog napadača Rafinje u Lids, ostavio veliki trag na tim jer su obojica bili glavni nosioci igre ovog kluba.

Za današnji meč trener Rena ne može da računa na defanzivce Rugania (1/0), Dalberta (3/0), kao i na vezne igrače Maouassa (4/0) i Jonasa Martina (7/0).

Što se tiče Čelzija deluje da je tim uhvatio ritamm, vezali su 5 pobede uz samo jedan primljen gol i čak 16 postignutih, Zijeh i Verner su pronašli ritam i deluje da Čelzi može da nastavi sa odličnim igrama. U okviru Lige šampiona imaju 7 bodova, remi 0:0 sa Seviljom, kao i pobede 4:0 nad Krasnodarom i 3:0 protiv Rena. Za vikend su u gostima savladali neugodni Njukastl 0:2.

Za današnji meč trener ne može da računa na veznog igrača Kristiana Pulišića (3/0).

Mišljenje urednika: Domaći tim je trenutno u potpunosti van ritma i van prave forme, a na nesreću igra sa rivalom koji je u to pronašao i igra sa velikim samopouzdanjem, tako da danas smatramo da Čelzi rešava pitanje prolaska u narednu rundu takmičenja, a pobeda gosta plaća se kvotom 1,55! Zanimljivo deluje i predlog da Ziyech postiže gol po kvoti 3,00!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje