ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Los Anđeles Rems – Sinsinati Bengals – Najava Superboula

Da, eto nas na samom kraju sezone u NFL ligi. Bilo je uspona i padova, a nadamo se da ćemo je zaršiti u stilu. Pobednički.

U velikom finalu snage će odmeriti Los Anđeles Remsi i Sinsinati Bengalsi. Kladionice su za favorita postavili Remse sa kvotom 1,50, dok je margina za poene postavljena na 48,5.

Još na startu sezone u najavama rekli smo da su Remsi favoriti za igranje u Superboulu. Šon Mekvej je skockao vrhunski tim koji je u međusezoni još nadogradio. Dovođenje Metjua Staforda na mesto kvoterbeka je bio pravi potez, jer je upravo Staford svojim lucidnim potezima rešavao neke bitne utakmice.

Veliki udarac za ovaj tim bio je povreda Roberta Vudsa, ali sve se to nadomestilo dolaskom Odela Bekama koji se u kratkom periodu uklopio u tim.

Sa druge strane lopte, Aron Donald je konačno dobio saigrača njegovog kalibra. U pitanju je Von Miler koji svojim iskustvom tu odbranu čini još jačom i što je najbitnije rasterećuje Donalda.

Zaista jedna sjajna sezona i velika prilika da se ovaj tim kruniše titulom.

Šta tek reći za Sinsinati Bengalsima? Niko na svetu pa ni oni sami nisu mogli da predvide da će igrati u velikom finalu. Džo Burou se vratio na teren posle teške povrede kolena i čini se da je jedini cilj za Bengalse bio da on odigra celu sezonu u kontinuitetu.

On ne samo da je odigrao sezonu nego je izdominirao. Draftovanje Džamara Čejsa njegovog saigrača sa koledža bio je top pogodak, jer je Čejs odigrao brutalnu sezonu koju je krunisao nagradom za rukija godine. Njegova konekcija sa Buroom je neverovatna i biće sve bolja.

Bengalsi izgledaju veoma dobro. Osim ofanzivne linije koja je najslabiji deo tima, ostali delovi tima su odlični. Napad je potentan i raznovrstan. Postoji lep odnos između akcija za trčanje i akcija za dodavanje.

Odbrana je neočekivano istupila i ume da se pojavi kada je potrebna. Nema sumnje, Bengalsi će u narednom periodu biti tvrd orah za sve ekipe i ovo je njihova velika prilika da urade nešto što će se pamtiri za sve vremena. Nešto poput Lester Sitija u Premijer ligi.

Analiza utakmice i predlog za klađenje:

Remsi su favoriti tu nema spora. Sve je podređeno njima. Čak se i utakmica igra na njihovom stadionu. No, igrati pobednika meča sa kvotom 1,50 u ovakvoj utakmici je ravno ludilo.

Ipak je ovo jedan spektakl koji će gledati ceo svet i u takvim okolnostima treba razmišljati malo drugačije. Slobodno se može reći da oba tima imaju potentan napad. Staford i Burou imaju rakete u ruci i što je najbitnije imaju kome i da bacaju. U skladu sa tim mi navijamo za poene pa neka pobedi ko hoće.

Predlog za klađenje: Više od 47,5 poena 1,78

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.cbssports.com/nfl

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje