nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Los Anđeles Rems – Sinsinati Bengals – Specijal predlog

Utakmica kao što je Superboul ne može da se isprati sa samo jednom opkladom. Utakmica je takva da mora da se odigra još neki predlog, a u ovom članku mi izdvajamo jedan specijal.

Igramo da će Sinsinati Bengalsi postići više od 1,5 fild golova.

Ovo je po našem skromnom mišljenju greška i to velika. Evo na čemu baziramo tip:

1) Bengalsi imaju jako potentan napad koji može da pomera lance. Imaju sposobnost da odigraju big plejeve (akcije od 20+ jardi) i tako nameste svom kikeru šut za tri poena.

2) Bengalsi imaju neverovatno kvalitetnog kikera. Evan Mekfirson se već sada nameće kao naslednik Džastina Takera, a Taker je prema svima najjači kiker u istoriji ove igre. Za sada momak nema promašaj u plej ofu, a koliko je hladnokrvan u onim bitnim trenucima možete videti u ovom plej ofu gde je svojim pogodcima rešavao utakmice.

3) S obzirom na važnost utakmice čisto sumnjamo da će Bengalsi mnogo rizikovati. Ne verujemo da će ići na konverzije četvrtog duna, a to naravno ide na ruku ovom tipu.

Sve u svemu više je nego realno da Bengalsi za ceo meč šutnu dva puta za fild gol, a s obzirom na kvalitet i formu njihovog kikera za očekivati je da oba šuta i pogodi.

Predlog za klađenje: Sinsinati više od 1,5 fild golova 2,05

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje