ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Los Anđeles Remsi – Sijetl Sihoksi – Najava meča uz predlog za klađenje

U atipičnom terminu za NFL šampionat večeras od jedan sat iza ponoći imamo dva meča. Meč koji ćemo mi zapratiti odigraće Los Anđeles Remsi i Sijetl Sijhoksi. Remsi u ovaj meč ulaze kao favoriti sa kvotom 1,40 dok je margina za poene postavljena na 47,5.

Remsi u ovaj meč ulaze nakon velike pobede nad Arizona Kardinalsima i skorom 9-4, dok je Sijetl na skoru 5-8.

Kasno pišemo najavu, ali sa razlogom. Remsi su imali velikih problema sa Covidom i zato je ovaj meč odložen. Ipak, na njihovu sreću oni najjači igrači će biti na terenu što je plus za naš tip. Sa druge strane i Sijetl je maltene kompletan i imaćemo odličnu utakmicu.

Meč protiv Kardinalsa je bio veoma bitan za Remse. Američki mediji su počeli da sumnjaju u ovaj tim i njegov kvalitet, jer su većinu onih jalih utakmica u poslednje vreme gubili. Ipak, partija protiv Kardinalsa je pokazala za šta su Remsi sposobni i da su sa razlogom tu gde jesu. Oni će večeras biti veoma motivisani, jer im ide na ruku činjenica da su Kardinalsi sebi dozvolili da izgube od Detroita i sada je prvo mesto u diviziji potpuno otvoreno.

Analizu ovog meča potpuno usmerujemo ka Remsima, jer od njih sve zavisi. Za klasu su jači tim i imaju mnogo veći motiv. Nekada davno oni su služili kao topovsko meso u ovoj diviziji, a posebno je surov bio Sijetl. Sada se stvari polako okreću u njihovu korist.

Plej of je veoma blizu i pravo na grešku ne postoji. Remsi na papiru imaju veoma moćan tim koji baš ne prija Sijetlu. Sve počinje od defanzivne linije koja teroriše slabu tačku Sijetla, a to je ofanzivna linija. Od kada je ušao u ligu Aron Donald se poigrava i uvek je blizu da zgromi Rasela Vilsona koji beži na sve moguće načine. Pored Donalda tu je sada ni manje ni više Von Miler, te je ta linija još jača. Prosto, očekujemo Rasela pod pritiskom, a to nikada nije dobra stvar.

Velika stvar za ovaj meč je aktivacija Džejlena Remzija po mnogima najboljeg kornerbeka u ligi. On će čuvati Di Kej Metkefa i pokušati da anulira njegovo dejstvo. Često su igrali jedan protiv drugog i Remzi je uglavnom izlazio kao pobednik.

Ako gledamo napad Remsa velika stvar je aktivacija Odela Bekama. Čini se da kako vreme prolazi Odel igra sve bolje, a Mekvej i Staford mu sve više veruju. To potvrđuju i poslednje tri utakmice na kojima je Odel beležio po tačdaun. Naravno, neće on moći da nadomesti posao koji je radio Robert Vuds, ali će uvek privlačiti pažnju. Henderson se vraća u bekfild i on i Soni Mišel će nositi igru po zemlji.

Zaista, Remsi su na svakoj poziciji bolji čak i na mestu kvoterbeka. Rasel u ovoj tužnoj ekipi Sijetla ne može da prikaže sve ono što može, a može mnogo. U prvom meču ove sezone Remsi su slavili sa 26:17, a na toj utakmici se povredio Rasel Vilson gle čuda spašavajući živu glavu od Arona Donalda.

Remsi su u ritmu i nakon pobede nad Kardinalsima zaista bi bila katastrofa kada bi ovde kiksnuli posebno pred svojim navijačima. Nećemo se igrati sa hendikepom, jer je Sijetl žilav tim, ali njihova odbrana teško da će zaustaviti napad Remsa.

Predlog za klađenje: Remsi više od 26,5

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje