subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Majami Dolfinsi – Njujork Džajantsi

Majmi Dolfinsi će na svom terenu ugostiti Njujork Džajantse. Koliko su veliki favoriti pokazuje i ova kvota od 1.13 koliko se plaća njihova pobeda.

Majami je prethodne nedelje poražen od Bafalo Bilsa u divizijskom derbiju. Nakon kanonade i 70 postignutih poena protiv Denvera, taj isti Majami je pretrpeo katastrofu i primio 58 poena od Bafala. Dobili su pravi šamar i sada su vraćeni u realnost. Svakako se očekuje njihov odgovor.

Džajantsi sa druge strane na svom terenu demolirani od strane Sijetl Sihoksa. Ova ekipa od starta sezone igra veoma loše. Loša je ofanzivna linija, a samim tim i napad je ceo loš. Danijel Džouns je prošle godine pokazao da može da igra na vrhunskom nivou, ali mu je potrebna pomoć. Sekuon Barkli je povređen i za ovaj meč je pod znakom pitanja.

Majami važi za tim koji igra na poen više i očekuje se da oni ovde izdominiraju. Zaista imaju super talentovane igrače u navali. Tu se izdvajaju Tajrik Hil i Džejlen Vadl koji svojom brzinom prave haos u protivničkim odbranama. Na sve to su doveli i Čejsa Klejpula koji neće igrati na ovoj utakmici, ali za ubuduće će biti veliko pojačanje.

Ono na šta mi igramo jeste odbrana Džajantsa koja bi po svim parametrima morala da odgovara napadu Majamija. Defanzivni koordinator Džajantsa Vik Martindejl je trener koji voli mnogo da blica, a to je ono što Majami čeka. Takvim branjenjem se stvara mnogo rupa u odbrani koje Hil i Vadl popunjavaju.

Džajantsi su jedna od gorih odbrana u ligi koja je do sada dozvolila 40, 28, 30 i 24 poena. Ako izuzmemo San Francisko kao top ekipu koja im je spakovala 30, napadi Dalasa, Arizone i Sijetla ne spadaju u elitne napade lige, a bili su više nego efikasni. Majami ima jako eksplozivan napad i Džajantsi će biti navelikim mukama.

Takođe, zbog velikih problema sa ofanzivnom linijom apsolutno ne isključujemo i defanzivni tačdaun odbrane Majamija.

Predlog za klađenje: Majami 28,5+

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje