nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nju Ingland Patriotsi – Nju Orleans Sejntsi

Zilet stadion biće poprište duela između Nju Ingland Patriotsa i Nju Orleans Sejntsa. Kladionice na ovaj meč gledaju kao totalni egal, te su tako i kvote postavljene. Margina za poene je postavljena na 38.5.

Nju Ingland se muči i to žestoko. Mek Džouns svakako ne može da nadomesti sve ono što je Tom Brejdi tokom ovih godina radio. Naravno, kada se naviknete na pobede i titule automatski se i razmazite i očekujete nekad i previše. Nju Ingland je u nekoj vrsti tranzicije. Mek Džons nije Tom Brejdi, ali nije ni toliko loš kvoterbek. Potrebno je da ga okruže dobrim hvatačkim opcijama i da nađu kvalitenog trkača pa se onda moze suditi

Nju Orleans sa druge strane, prethodne nedelje doživeo poraz od Tampe u divizijskom derbiju. Glavna krivica svakako ide na trenera koji je dozvolio Dereku Karu da igra iako je bilo poznato da ima problema sa povredom ramena. Da Nju Orleans nema dobrog kvalitetnog kvoterbeka pa i da se kaže, ali oni imaju Džejmisa Vinstona koji i te kako ima iskustva igranja i verujemo da bi napad bio dosta bolji.

Napad je upravo najveći problem za Nju Orleans. Nisu produktivni u napadu iako imaju sasvim pristojne igrače. To je na Denisu Alenu da reši zajedno sa ofanizvnim koordinatorom.

Odbrane su ovde jači deo tima tu nema spora, no uprkos tome mi idemo u over. Smatramo da će jedan od naredna tri meča Nju Orleansa otići u over. Nemoguće je da taj napad ne proradi, a kada bude proradio biće rapsodija. Vratio se Alvin Kamara na teren i kada on uđe u ritam to će biti dosta bolje. Na sve to treba dodati činjenicu da Nju Ingland na nekim ključnim pozicijama u odbrani ima problema sa povredama i ne može da računa na te igrače.

Dakle, martinagle sistem počevši od ovog kola pa u naredna tri igramo over Nju Orleans. Margina je 38.5 i za standarde NFL lige to je jako nisko.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje