petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Makar jedna ekipa ne postiže gol, ako je verovati statistici!

Sligo Rovers će ugostiti Dundalk večeras od 20:45 po našem vremenu u okviru 24. kola prve lige Irske, a susret koji je pred nama prilično je bitan za obe ekipe, te sumnjamo da će bilo koja žuriti da dođe do prednosti. Naime, Cork City kao apsolutni favorit za osvajanje prvenstva se u ovom trenutku nalazi na +18 bodova u odnosu na Dundalk, a uz to ima i utakmicu manje, dok se Sligo Rovers bori za opstanak, koji će, po svemu sudeći, biti vrlo težak po ovaj tim.

Ove dve ekipe su igrale „NG“ na poslednjih 6 međusobnih susreta, a kvota za novi „NG“ u nizu u okolnostima o kojima ste upravo pročitali iznosi 1,75 u kladionici MaxBet. Iako je Dundalk-u ove sezone drugo mesto „plafon“, može se reći da ne sme da gubi bodove na ovakvim utakmicama, s obzirom na to da nije ogromna bodovna razlika između ove ekipe i ekipe Derry City, koja se nalazi na 3. poziciji.

12.05.17 PD Dundalk Sligo Rovers 4 : 0
04.03.17 PD Sligo Rovers Dundalk 0 : 4
08.10.16 PD Dundalk Sligo Rovers 0 : 3
06.09.16 PD Sligo Rovers Dundalk 0 : 1
15.04.16 PD Dundalk Sligo Rovers 1 : 0
11.09.15 FAI Dundalk Sligo Rovers 4 : 0

Ukoliko volite da prognozirate osvajače liga, a mislite da znate ko bi mogao do titule u prvoj ligi Irske, predložite vaš tip na sledećem linku.

Za više h2h nizova, posetite sledeći link.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.


Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje