četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Madrid Dan 3: Predlozi za klađenje

Danas je treći takmičarski dan u Madridu. U ovom članku predstavićemo nekoliko parova iz ovog jutarnjeg termina koji su ovako na prvi pogleda zanimljivi za klađenje.

11:00 Roman Safiulin – Nikolas Jari 22,5+ 1,80 / sigurnije 21,5 + 1,53

Uslovi u Madridu su poprilično brzi zbog nadmorske visine. Loptice više odskaču i to pogoduje serverima kakav je Nikolas Jari. Jari je postavljen za izrazitog favorita, no to ne treba uzimati u obzir, jer on nije tip igrača koji dobija lako i ubedljivo. Odličan je Čileanac na servisu, ali isto tako je loš na riternu pa su njegovi mečevi uglavnom dramatični. Po nama, Safiulin koji je odigrao već dva meča u kvalifikacijama i te kako ima šta da se pita ovde.

12:30 Juri Rodionov – Žižen Žang 21,5+ 1,65

Još jedan meč gde imamo solidnog servera, a lošeg riternera. U pitanju je Rodionov. Austrijanaca jeste čelendžer igrač, ali je sinonim za over. Ove sezone je odigrao 28 mečeva u 19 je otišlo u over. Kladionice ga sa pravom smatraju za blagog favorita, jer je ovde već odigrao dva meča u kvalifikacijama. Dobio je Lokolija i iznenađujuće lako Altmajera. Mana mu je konsantnost i zbog toga mi ovde vidimo neku dramu.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje