nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Madrid: Najava drugog polufinalnog meča

Drugi polufinalni meč iz muškog turnira u Madridu odigraće se u večernjem terminu od 21:30. U tom meču sastaće se dve mlade nade svetskog tenisa Aleksandr Zverev i Denis Šapovalov.

Kladionice su za favorita postavile Zvereva i mi se sa tim apsotluno slažemo, ali ne smatramo da na ovu mizernu kvotu treba igrati na Zvereva.

Nemac je u sjajnoj formi. Osvojio je turnir u Minhenu i dobre igre sa tog turnira preneo je ovde u Madrid. Bez ikakvih problema je došao do polufinala ne ispustivši ni set.
Sa druge strane Šapovalov iako ne voli preterano šljaku taokođe je pokazao sjajne igre. Dobio je vrlo dobre igrače poput, Pera, Raonića i Edmunda i sigurno neće izaći sa belom zastavicom večeras.

Ono na šta mi igramo jeste ogromno samopouzdanje koje poseduje mladi Kanađanin. Iako je mlad igrač, on tačno zna momentum kada treba da bodri sebe posle dobrih poena, i da privuče publiku na svoju stranu. Ne preza ni od koga i takav stav su mu donele pobede nad Nadalom i Del Potrom. Igra levom rukom, poseduje jako dobar servis i što je bitno nema straha kod njega kada treba da napadne. Sve ovo su odlike šampiona i nema sumnje da će Šapovalov to jednog dana i biti.

Biće ovo jedan neizvestan meč u to nema sumnje, i mi ovde predlažemo over gemove kao najbolju opciju za ovaj meč.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje