sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Majami: Predlozi za klađenje

Vremenski uslovi u Majamiju su uništili prvi dan takmičenja, tako da će se danas igrati i kvalifikacije, ali i prvo kolo kod žena i kod muškaraca. Gledali smo vremensku prognozu, i moramo reći da ona ne obećava, jer je i za danas najavljena kiša. Upravo će kiša biti naš adut, jer smo se odlučili za dva predloga koji bi po nama trebalo da odu u over. Kiša će gotovo sigurno padati danas što naravno nama ide u ruku, jer će biti odmora za nastavak meča, a u nastavku onaj koji gubi uglavnom proigra.

Mečevi na koje smo mi bacili oko su:

18:30 Mateo Beretini – Hubert Hurkač / više od 22,5 gemova 1,65

Obojica su sjajnoj formi. Mateo Beretini je pre ovog turnira osvojio čelendžer u Finiksu. Ima tu malo umora naravno, ali ova kiša ga je bukvalno spasla, jer je imao dva dana odmora. Verujemo da mu je to pomoglo da se malo regeneriše i spremi za ovaj meč. Hurkač u Majami dolazi posle četvrfinala u Indijan Velsu. Moramo priznati da smo malo potcenili kvalitete ovog tenisera, ali od sada na njega gledamo malo drugačije. Zaista je odigrao sjajan turnir, nosio se sa najboljim igračima na svetu, i nema sumnje da je pun samopouzdanja.

Što se ovog meča tiče mi ne vidimo ovde mnogo igre. Obojica imaju jako dobre servise, a igra u polju će biti sekundarna. Zaista jedan vrlo izjednačen meč i ovo će teško da se završi posle dva seta. Ukoliko bude pala kiša, a sva je prilika da će tako biti, onaj koji bude gubio će imati vremena da se sabere i odigra mnogo bolje u nastavku duela.

Inače, njihov jedini međusobni duel odigrali su u Melburnu 2018. godine kada su igrali kvalifiakcije, a meč je završen rezultatom 7:6 6:3. Nešto slično očekujemo i danas samo sa overom.

00:00 Žeremi Šardi – Nikolas Jari / više od 22,5 gemova 1,60

Šta reći tek o ovom meču? Imamo dva igrača koji su u zaista lošem ritmu. Šardi je vezao četiri turnira na kojima je poražen u prvom kolu. Verovali, ili ne Šardi je u ta četiri meča odigrao sedam setova, a na pet setova je otišlo u taj brejk, a još jedan je završen rezultatom 7:5. Dakle, Šardi kada je van forme, on se uzda u svoj servis, a na riternu je prava rupa.

Ništa bolji nije ni Nikolas Jari koji takođe kuburi sa formom. Zasta je loše odigrao šljaku u Južnoj Americi, a posle dugo vremena uspeo je da veže pobede na čelendžeru u Finiksu. Ipak, to nije dovoljno, ali na njegovu sreću i njegov protivnik je u lošoj formi.

Jari kao i uvek u debelom overu, a evo šta statistika kaže:

Jari je ove sezone odigrao 13 mečeva koji su se igrali na dva dobijena seta, i 10 je otišlo preko današnje margine.

– 7/13 mečeva je otišlo u over
– na svih 13 mečeva je viđen produžen set

S obzirom da obojica gaje sličan stil tenisa koji se bazira pre svega na dobrom servisu mišljenja smo da bi i ovaj meč trebao lagano u over. Očekujemo veliku borbu, jer su obojica svesni da je protivnik u lošoj formi, i da imaju više nego dobar žreb za plasman u drugu rundu. Šardi ima nešto bolje rezultate u Majamiju, ali njegova forma je toliko loša pa se mi ne bismo igrali sa konačnim ishodom.

Preporuka je odigrati u dublu, jer su kvote na 22,5 nešto manje, a osnovna margina za oba meča je 23,5 gemova. Dobra opcija za ove mečeve jeste prvi set više od 9,5 gemova.

Napominjemo da su ovo samo predlog koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje