petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Majami: Predlozi za klađenje (Žene)

19:00 Ekatrina Aleksndrova – Belinda Benčić (*) 20,5+ 1,78 Soker

Smatramo da će Belinda u naredna dva meča otići u over gemove. Belinda igra promenljivo u poslednje vreme, a razlog za to su povrede. Sklona je povredama i taman kad uhvati neki ritam onda se dogodi povreda i mora sve iz početka. Aleksandrova i Benčićeva imaju istoriju rezultata, jer su do sada igrale 5 puta i Benčićeva vodi sa 3:2. Biće ovde borbe.

20:30 Petra Kvitova (*) – Dona Vekić 20,5+ 1,63

Duel dve bombarderke koje vole kratke poene. Dona Vekić je odigrala katastrofalno loš meč protiv Medison Brengle, To se pre svega odnosi na servis koji je bio baš ranjiv. Hrvatica je odservirala 11 duplih grešaka, pet puga izgubila servis, ali ipak pobedila. Ovde samo treba da nas pogleda sreća i da obe imaju korektan % prvog servisa. U tom slučaju poeni će biti kratki i gemovi će ići glatko.

22:00 Barbora Krejčikova (*) – Medison Kiz 20,5+ 1,67

Negde Medison Kiz mora da proradi. Igra promenljivo, ali ako negde može da proradi onda je to na domaćem terenu. Krejčikova u poslednje vreme igra dobro. Osvojila je Dubai, potom osmina finala Indijan Velsa gde je dobija kroz tri seta Sabalenka. Ovde je dobila Sasnovič lako.

I ovo bi trebao da bude „brz“ meč. I jedna i druga bole brze poene posle kratkih servisa. Da bi došao over Kiz mora da odigra na visokom nivou i krajnje je vreme da se to desi.

Napomena: Zvedica pored imena jedne od teniserki znači da mi smatramo da će ta teniserka u naredna dva meča da ode u over gemove, pod uslovom naravno da prođe uz narednu fazu turnira.


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje