subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NEMAČKA: 3. Liga – Najava i prognoza meča Freiburg II – Saarbrucken

Ponedeljak je rezervisan za poslednju utakmicu 29. kola Nemačke 3. Lige, gde se sastaju Freiburg II i Saarbrucken.

➡️ NEMAČKA: 3. Liga
🇩🇪 19:00 Freiburg II – Saarbrucken
TIP: X2&2+ (1.90) #WIN FT:1:1

Freiburg II ima odličnu sezonu iza sebe. Trenutno se nalaze na poziciju koja vodi u direktnu promociju (2. pozicija). Medjutim zbog propisa Nemačkog saveza, Freiburg II ne može da ide u viši rang. U ovom slučaju, promotivna pozicija preskače Freiburg II, što znaći da trećeplasirani tim ide direktno u 2. Bundesligu, a četvrtoplasirani igra baraž. U prošlom meču Osnbruck je prekinuo sjajan niz Freiburg-a II od 7 uzastopnih pobeda, nerešenim rezultatom.

Na drugoj strani Saarbrucken se opet uključio u trku za promociju. Na poslednja 3 meča, vezali 3 pobede i to bez primljenog gola. Sa ovim sjajnim nizom pobeda, Saarbrucken u ovoj utakmici pristupa sa puno samopouzdanja. Trenutno se nalaze na 6. poziciji sa osvojenih 48 bodova. U slučaju da ostvare pobedu večeras, izjednačili bi se sa Osnabruck-om na 4. poziciji. Samim tim dodatno bi zakomplikovali situaciju na vrhu tabele.

Na kraju krajeva, gostima dajem prednost iz 2 razloga. Prvi, Freiburg II ne može da ostvari promociju, a i prekinuli su pobednički niz, remijem u prošlom meču. Drugi, Saarbrucken sa gol razlikom 10:0 na poslednja 3 susreta, pobedom u ovom meču izjednačiće se sa Četvrtoplasiranim timom na tabeli.

Generalno gledano. Saarbrucken je pokazao kroz istoriju medjusobnih mečeva pokazao da zna igrati protiv Freiburg-a II. Omladinci Freiburga nisu savladali svog današnjeg protivnika još od avgusta 2017. godine.

Igramo na manji ulog tip X2&2+, kao i ćistu 2 (2.60). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje