petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Rim: Grigor Dimitrov – Janik Siner – Najava meča

U okviru treće runde Mastersa u Rimu snage će odmeriti Bugarin Grigor Dimitrov i Italijan Janik Siner. Kladionice su izašle sa egal kvotama, što je po nama potpun u redu, ali Siner je igrač koji je dosta više pokazao i mi mu dajemo prednost.

Dimitrov je u prve dve runde pobedio Đaluku Magera i Jošihita Nišioke. Iako su pobede na prvi pogled ubedljive ima tu nekoliko začkoljica na koje mnogi ne obraćaju pažnju. U meču protiv Magera, Italijan je ima šansi da se vrati u prvi set, ali ih je propustio. Pobeda nad Nišiokom jeste bila ubedljiva, ali treba istaći da Japanac igra bukvalno bez servisa, jer je i protiv Kecmanovića imao dosta problema. No, pobede su pobede i njima se u zube ne gleda.

Što se Sinera tiče, on je pobedio Benou Pera i Stefanosa Cicipasa. O Peru nećemo trošiti reči, jer je dotični bio u svom elemtnu. Ipak, pobeda nad Cicipasom jer bila odlična, a trebalo je to Siner da reši kroz dva seta. Iako je Cicipas uspeo da uvuče meč u treći set, Siner je pokazao mentalnu stabilnost i svojim kvalitetom rutinski priveo meč kraju.

Domaći teren očigledno izlači mnogo toga iz Italjana, jer u trećoj rundi imamom Beretinija, Travalju, Sinera i Musetija. Ovo nije slučajnost i jasan je pokazatelj kako domaći teren ume da izvuče ono najbolje iz tenisera.

Mišljenja smo da se kladionice vode ubedljivom pobedom Dimitrova nad Nišiokom i realno ova kvota bi morala biti manja. Bugarin je daleko od svojih najbolji dana, a ni trenutna forma mu nije najbolja. Protiv iole boljih tenisera Dimitrov igra sa velikim oscilaijama i uglavnom gubi mečeve. Ovde je Siner po nama bliži pobedi, a igramo naravno i na kratu domaćeg terena koji očigledno ima uticaj.

Predlog za klađenje: Pobeda SInera 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje