subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Meksički drugoligaši nam donose odlične kvote!

Ekipe Zacatecas Mineros i Atlante sastaće se večeras od 3 sata i 5 minuta nakon ponoći, u okviru 9. kola Aperture meksičke Lige de Expansion.

Zacatecas Mineros se posle osam odigranih mečeva nalazi na 6. poziciji, a na svom kontu ima 11 bodova i skor od 3 pobede, 2 remija i 2 poraza.

Sa druge strane, Atlante je upisao 4 pobede, 3 remija i 1 poraz zbog čega na ovo gostovanje stiže sa 15 osvojenih poena i kao drugoplasirani tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Zacatecas Mineros – Atlante (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim susretima, Zacatecas Mineros i Atlante su se u prethodne dve godine sastali 6 puta i pritom postigli ukupno 19 golova – u proseku 3,17 po meču, što je bilo dovoljno da svaki put prođe tip “3+“ (1,85).

Pored toga, na svakom od navedenih šest mečeva je do pobede došao današnji gost, Atlante, pa ukoliko očekujete novu pobedu drugoplasiranog tima na tabeli tip “2“ možete odigrati po kvoti 2,45. Za kombinaciju ovih nizova i tip “2&3+“ nudi se sjajna kvota od oko 4,00.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje