petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Milos Raonic – Stan Wawrinka – NAJAVA MEČA

Na našu veliku žalost domaće kladionice su sklonile iz ponude gemove na čelendžeru u Francuskoj, a za sada tamo ide sve kako smo i zamišljali. Ipak, i pored toga mi smo iskopali jedan par koji će vrlo verovatno biti i jedini na koji ćemo danas staviti novac. Meč je sa turnira u Roterdamu, a igraće Miloš Raonić i Stan Vavrinka. Naš tip je pobeda Raonića iz prelaza, dakle 1-1.

Raonić nas je ispoštovao protiv Kolšrajbera. Nije to bilo idealno, ali Kolšrajber je odigrao malo bolje nego što smo mi očekivali. Ipak, najbinijte je da je Raonić igrao dobro. Servirao je sjajno, a statistika kaže da je odservirao 21 as, imao je 83% (38/44) osvojenih poena nakon prvog servisa, a posle drugog je imao 77% (20/26) osvojenih poena. Pružio je protivniku samo jednu brejk loptu koju je spasio bez ikakvih problema.

Mi očekujemo sličnu partiju i večeras, jer ne verujemo da će tu nešto da se promeni. Jednostavno, kada je podloga ovako brza, a igrači poput Raonića imaju korektne procente prvog servisa, vi tu ne možete ništa. I večeras mislimo da će Raonić do ubedljive pobede. Razlog za takvo razmišljanje jeste Sten Vavrinka koji po pravilu ima svoj žute minute. U prvom meču protiv Benoe Pera, Francuz je prvi došao do brejka, ali na Vavrinkinu sreću Francuz je još „luđi“ od njega pa je prokockao stečenu prednost.
Kada Raonić napravi brejk tu nema spasa, jer u ovim uslovima protiv njega je jako teško stići do brejka.

U Vavrinkinoj igri nema sredine. To su ili strašni vineri, ili velike greške. On je oduvek igrao na granici između najboljeg i najgoreg, a ako nas pitate njemu treba još mnogo vremena da bi se vratio na stari nivo. Zato mislimo da će po već njegovom standardu jedan gem da odigrao veoma loše što će Raonić nadamo se iskoristiti.

U međusobnim duelima je 4-4, ali zanimljivo je da je Raonić dobio poslednja četiri duela.

Vredna kvota ako nas pitate, i ako Raonić bude servirao kao u prvom kolu bez ikakve sumnje je bliži pobedi.

Predlog za klađenje: Pobeda Raonića 1-1 1,77 Maxbet


Napominjemo da je ovo samo naš predlog koji nije siguran, a igrate ga na soptevenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje