nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Minimalan trijumf „Orlova“ u Larnaki

Nakon debakla pre nekoliko dana u Moskvi protiv selekcije Rusije (4:0), reprezentacija Srbije je sada na gostovanju u Larnaki protiv Kipra uspela da ostvari minimalnu pobedu 0:1 (0:1).

Jedini strelac za „Orlove“ bio je Sergej Milinković-Savić u 7. minutu utakmice na asistenciju Lazara Samardžića, dok nekoliko minuta kasnije najbolji strelac nacionalnog tima – Aleksandar Mitrović nije uspeo da realizuje jedanaesterac.

Meč će ostati upamćen po tome što je Dušan Tadić postao fudbaler sa najviše odigranih utakmica u nacionalnom dresu (106), a svoj debitanski nastup za „A“ selekciju imao je i igrač Partizana – Samed Baždar.

„Nisam bio uzbuđen kada sam ulazio na teren. Rekordi su tu da se ruše. Novije generacija treba da obore naše. Najbitniji je primer koji dajemo. Na to smo fokusirani“, rekao je Tadić.

„Ostvarila mi se životna želja, debitovao sam u dresu reprezentacije. Igrači koje sam do juče gledao na televiziji danas su mi bili saigrači“, kazao je Baždar.

Pre početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj ovog leta, selekcija Srbije odigraće još dve prijateljske utakmice protiv Austrije i Švedske.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje