utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Mirko Filipović Cro Cop stigao do desete pobede u nizu

Legendarni borac Mirko Filipović zbog kojeg su mnogi zavoleli MMA-a, upisao je sinoć još jednu pobedu, pobedu koja je ujedno i revanš za poraz iz 2011. godine.

Borba je bila održana u organizaciji „Bellator“, organizaciji koju mnogi u poslednje vreme čak i izjednačavaju po kvalitetu sa UFC.

Oba borca su prilično dobro ušla u meč, Mirko je plasirao nekoliko dobrih udaraca u telo Nelsona, dok je Roy pokušao da ga ugrozi laktom. Prva runda se može opisati kao malo opreznija i možda malo više na strani Filipovića. Druga runda je definitivno pripala Mirku, runda u kojoj smo se mogli prisetiti na njegove snažne udarce nogom i aperkate.

Roy Nelson je konačno postao malo agresivniji u trećoj rundi, i pored toga što je Mirko uglavnom dominirao u borbi na nogama, Nelson je uspeo da ostvari svoju zamisao i sruši Filipovića na pod, minut pre kraja meča, ali iskustvo i bolja fizička sprema Cro Cop-a nisu dozvolili ništa više od toga, tako da je sudijska trojka jednoglasno i zasluženo dodelila pobedu Mirku Filipoviću.

Sjajni hrvatski borac je ovom pobedom stigao do skora od 38 pobeda, 11 poraza i 2 nerešene borbe, i time pokazao da je i dalje u vrhunskoj formi, spreman za nove izazove.

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje