subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mirne mreže u drugoj ligi Japana?

U nedelju ujutru, sa početkom od 11 sati po našem vremenu, odigraće se utakmica 26. kola japanske J2 League u kojoj će Mito HollyHock ugostiti Montedio Yamagatu.

Mito HollyHock se posle 25 odigranih mečeva nalazi na 19. poziciji, na svom kontu ima ukupno 27 bodova, a do sada je zabeležio 7 pobeda, 6 remija i 12 poraza.

Sa druge strane, Montedio Yamagata je upisao 10 pobeda, 2 remija i 13 poraza zbog čega u ovom trenutku ima 32 boda i zauzima 12. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Mito – Montedio Yamagata (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe ne mogu da se pohvale preterano efikasnim partijama, bar kada su u pitanju njihovi međusobni dueli, pošto su na prethodnih 7 susreta postigli svega 8 golova, a ni na jednom od tih mečeva broj golova nije bio veći od dva. Za nastavak navedenog niza i novi “0-2“ nudi se kvota u visini od 1,95, a možete pokušati i sa tipom “0-1“ (3,80) koji je bio dobitan 5 puta zaredom.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje