petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mladost angažovala beka subotičkog Spartaka!

Na zvaničnom veb-sajtu srpskog superligaša Mladost iz Lučana objavljena je vest o dolasku 22-godišnjeg defanzivca Marka Bašanovića. Mladi levi bek stigao je iz redova subotičkog Spartaka, a još uvek nije poznato na koliki vremenski period je zaključena saradnja.

Zahvalan sam upravi i stručnom štabu što su u meni prepoznali igrača koji će biti pojačanje za Mladost, nadam se da ću svojim dobrim igrama to poverenje opravdati. Klub je veoma dobro organizovan, a uslovi za rad su odlični. Atmosfera u ekipi je sjajna, imamo kvalitetan tim, pa očekujem da izborimo plasman u plej-of, a potom ponovimo prošlogodišnji uspeh“, reči su najnovijeg pojačanja superligaša iz Lučana.

Bašanović je karijeru započeo u omladinskom pogonu Rada, da bi nakon toga nastupao kao senior za još nekoliko klubova iz okoline Beograda, kao što su Železničar, Železnik, Lokomotiva, Sopot, IM Rakovica i Rad. Njegov poslednji klub bio je Spartak iz Subotice, za koga je od leta 2016. godine ostvario ukupno 21 nastup uz 1 asistenciju.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje