četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB PLAY OFF Predlog za klađenje – petak

Noćas od 01h u okviru play offa MLB sastaće se New York Yankees i Tampa Bay Rays. Tampa vodi 2-1 u seriji a sinoć su sudije pokrale Jenkise donoseći očajne odluke u bitnim situacijama protiv njih.



Granica je postavljena veoma nisko na 8,5. Razloga su mnogo za + a prvo ako pogledamo startere. Montgomery protiv Thompsona koji i nije starter. U situacijama i kad su bacali najbolji bacači bilo je preko 10 poena na utakmici. A onda kad su u pitanju najlošiji bacači kladionica stavi 8,5 granicu.

Tampa dokazuje svoju nadmoć u ovoj konferenciji i deli ih pobeda od finala. Jenkisi će morati da pojačaju, iako dobro udaraju bacači im primaju premnogo poena. Montgomery je u regularnom delu sezone imao očajan start protiv Tampe kad je u samo 2/3 izmene primio 5 poena. Od Thompsona ne možemo očekivati mnogo jer će protiv sebe imati najbolji udarački tim na planeti. Stanton je u strašnoj formi i ima 3 HR u 2 utakmice, poslednji je završio na daljini od 140metara. Judge, Voit i Le Mahiu su takođe Jenkiseva sila na palici dok Tampa igra timski i svi su podjednako raspoloženi!

Sve govori da je 8,5+ jedina ispravna odluka a kvota na ovu igru je 1,80, a verovatno će pasti još do početka meča.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje