petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovi timovi nisu poznati po efikasnim okršajima

Sa početkom od 18 sati i 45 minuta na programu je utakmica 15. kola irske Premier Division u kojoj će se sastati Bohemians i Cork City.

Bohemians se nakon 14 kola nalazi na 2. poziciji, ima ukupno 30 osvojenih bodova, a do sada je zabeležio 10 pobeda i 4 poraza, bez remija.



Cork City, sa druge strane, ima 2 pobede, 3 remija i 8 poraza, te ukupno 9 poena, zbog čega uoči ovog duela zauzima poslednje, 10. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Bohemians – Cork City (www.flashscore.com)

U poslednjih godinu i po dana, tačnije od marta 2019. do avgusta 2020. godine, ove dve ekipe su odigrale ukupno 6 međusobnih utakmica. Tokom tog perioda nismo imali priliku da vidimo mnogo pogodaka jer su se njihove mreže zatresle ukupno 7 puta ili u proseku samo 1,16 puta po meču.

Sve to je bilo dovoljno za redovan prolaz tipa “0-2“, koji se danas plaća kvotom 1,90, ali i tipa i “NG“ za koji se nudi kvota 1,50. Hoće li “neefikasan“ niz biti nastavljen, šta vi mislite?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje