subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB PLAY OFF Predlog za klađenje: Tampa Bay Rays – Toronto Blue Jays

Večeras od 22h u 2. meču play offa MLB lige sastaće se Tampa Bay Rays i Toronto Blu Jays. Sinoć su domaći slavili uz zaista dobar pitching oba bacača ali su nijanse na kraju odlučile pobednika a to je 2-run HR Margotsa u 7.izmeni. Konačan rezultat je bio na kraju 3:1 za Tampu.

Starter za Tampu će biti Tyler Glasnow (5-1,4.08). Jedini poraz ima protiv moćnih Jenkija početkom avgusta, a od tad je zabeležio 5 vezanih pobeda. Međutim jesu to bili pobede ali uvek je primao 2-4 poena u prosečnih 5 izmena. Iako su divizijski rivali nije imao još nijedan start protiv njih ove sezone.

Starter za Toronto biće levoruki Korejanac Hyun Jin Ryu (5-2,2.69). On je konstantno dobar ove sezone, a protiv Tampe je imao 2 starta. Primio je 1 i 3 poena u tim susretima. U avgustu je bio sjajan kad je u 5 startova primio samo 3 poena, dok je u septembru mnogo lošiji primio je 9 poena u takođe 5 startova.

Tampa ima problema sa povredama, to se videlo i u sinoćnom meču nedostaju Meadows i Choi iz gornjeg dela lajnapa. Najbolji pojedinac sinoć je bio Margot koji je na kraju svojim HR doneo pobedu ekipi. Toronto je u nezavidnoj situaciji i oni moraju pobediti ukoliko žele da nastave seriju, u protivnom to je od njih za ovu godinu. Sinoć su imali samo 5 udaraca a najbolji je bio sa 2 udarca Gurriel JR.

Nismo baš sigurni u pobedu gostiju ali ćemo ići na možda malo sigurniju varijantu od 6,5+ poena, a kvota je 1.70. Ulog je 2/10. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje