ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Utakmica koja nagoveštava golove

Tokom noći u 01:05 posle ponoći po našem vremenu će se u MLB bejzbol ligi sastati ekipe Picburg Pirata i Sinsinati Redsa.

Picburg ima daleko bolji start sa 6 pobede iz 7 meča, dok Sinsinati ima samo 1 pobedu u 6 utakmica.

Kada su golovi u pitanju od starta šampiona dva tima imaju dobre proseke. Picburg je na oko 12 a Sinsinati na oko 10 golova po meču.

Večeras će bacač za Picburg biti Kuhl sa kojim je ova ekipa slavila pre 5 dana sa 8:6 protiv Detroita. Sinsinati će za bacača imati Romana sa kojim je na startu sezone poražen sa 6:5 od Vašingtona.

Kvota na igru ug+8.5 u sportskoj kladionici MaxBet iznosi @1.90.

Povezani članci

4 Komentari

    • Zato što uglavnom ljudi komentarišu kada nađu da nešto ne valja, a nama se malo smučilo da radimo ogroman posao besplatno i da nas još neko kritikuje zbog toga, ako imate nešto što smatrate da grešimo pošaljite nam poruku na email, ovako deluje kao…ahaaaa uhvatili smo vas, to je to!

      • Ako vam se smucilo da radite-onda ostavite . Kada nesto radite -radite kako valja . Takodje moja primedba je bila sasvim na mestu i umesto da ispravite gresku i da se zahvalite na ukazanom propustu , vi ste jos nezadovoljni i uvredjeni .

        PS. ovo vam pise jedan od prvih autora na ovom istom portalu .

  1. Nije stvar u tome gospodine Kovalski, uvek se zahvalimo na svakoj dobronamernoj sugestiji, ali u komentarima uglavnom srecemo negativnosti, ukazati na gresku je ok, ali ne skodi ni pohvaliti kad je nesto dobro uradjeno, a toga nema i to je ono sto nam najvise smeta…ovako deluje kako svi samo pametuju…
    P.s. portal postoji od 2016-te godine, a vi kao jedan od prvih urednika treba da znate da su sadasnji urednici tu manje vise godinu i po dana, a posto ste vec bili nas urednik logicnije bi bilo da nam na greske ukazete na email…u svakom slucaju hvala!

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje