utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLS liga,najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 3 duela MLS lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

21h Filadelfija-Monteral

Filadelfija je počela sjajno sezonu. U prvih 6 kola 5 pobeda i samo 1 remi. U prošlom kolu su doživeli svoj prvi poraz protiv Toronta,ali to ih nije poljuljalo pa su i dalje na prvom mestu istočne konferencije. Zaista su sjajno krenuli u novoj sezoni, pogotovo defanzivno gde su u prvih 7 kola primili svega 4 gola, a 2 od ta 4 u prethodnom kolu. Dakle u ostalih 6 duela samo 2 gola. Ipak, i pored toga oni nisu najbolja odbrana u ligi jer je Čikago primio manje golova od njih. Bilo kako bilo, ako se po jutru dan poznaje biće ovo jedna veoma dobra sezona za njih. Napad Filadelfije funkcioniše takođe jako dobro. Nisu možda neka preefikasna ekipa,ali postižu oko 2 gola po meču, tj malo manje od 2. Njihova glavna uzdanica što se tiče golova jeste Mađar Gazdag koji je postigao 4 gola. Na ovom meču neće imati problema sa povredema pa će trener imati na raspolaganu najjači tim.

Montreal je za razliku od Filadelfije ovu novu sezonu počeo jako loše. Prva tri meča isto toliko poraza,ali su se onda trgli. U ovo kolo ulaze nakon tri vezane pobede, a u prošlom kolu su savladali Vankuver sa 2-1. Serija dobrih rezultata ih je dovela do gornjeg dela tabele gde bi realno i trebalo da budu. Reč je o dosta suprotnoj ekipi u odnosu na Filadelfiju. Montreal igra mnogo otvorenije,ofanzivnije. Oni dosta golovoa primaju,ali ih i dosta daju. Postigli su ove sezone gol na svakom od mečeva. Imaju jedan od najefikasnijih napada u ligi  i biće zaista zanimljivo gledati njihov sudar sa jednom od najboljih odbrana u ligi. Dobra stvar za Monteral je da nemaju nekih većih izostantaka. Pod znakom pitanja su Choinerire i Giraldo,ali bi obojica trebalo da nastupe na ovoj utakmici.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude meč gde bi mogli videti golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.80


21h Dalas-Hjuston

Dalas je dosta slabo počeo novu sezonu, prva dva kola svega 1 osvojen bod,ali su se podigli i vezali nekoliko sjajnih mečeva što ih je dovelo do gornjeg dela tabele. Oni su jedna veoma čudna ekipa. Od 7 mečeva ove sezone koje su odigrali, na čak 3 nisu postigli niti jedan gol,ali su zato na ostala 4 meča postigli čak 10. Dakle, kada postignu gol, kada otvore protivnika, sledi goleada. Tako je bilo u dosadašnjem delu sezone. Jedna veoma kvalitetna ekipa kako nazad,tako i u napadačkom delu tima i jedni su od kandidata za plej of. U ovo kolo ulaze nakon remija bez golova protiv Njujorka,ali i pobede u kupu. Na ovom meču nemaju nekih većih izostanaka.

Njihov rival, ekipa Hjustona je gotovo preslikana. Sličan start sezone,slična situacija sa utakmicama po pitanu broja golova, oni takođe na tri meča nisu postigli niti jedan gol,ali na preostala 4 čak 10. Uostalom nalaze se jedni ispod drugih na tabeli pa to i ne treba da vas začudi. Jedina razlika između ovih timova što Hjuston ima daleko slabiju odbranu. Hjustonova odbrana je primila gol 6 od 7 mečeva ove sezone. Imaju veliki problem da sačuvaju mrežu. Pogotovo je taj problem izražen protiv timova koji igraju napadački,a njihov današnji rival igra upravo tako. Na ovom meču nemaju izostanaka,tako da trener može da računa na najjači sastav.

Prognoza: Sudar dva veoma slična tima. Ovaj meč bi mogao da nam donese dosta golova, jer oba tima imaju dobre napade i oba tima ukoliko postignu gol u stanju su još 3 da postignu. U prilog tome idu i međusobni dueli koji su bili poprilično efikasni.

Tip: GG @ 1.90

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje