četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

MLS liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu dva duela MSL lige.

21h Montreal-Vankuver

Prvi ovosezonski Kandski derbi.

Montreal je ovu sezonu počeo jako loše,vezali su tri poraza za redom,na to su se nadovezali i loši rezultati u Ligi Šampiona,gde su ispali od Kruz Azula. Nakon te eliminacije apsolutno su se okrenuli ka domaćem šampionatu i rezultati su se poboljšali. U ovo kolo ulaze nakon tri vezana meča na kojima nisu doživeli poraz. Poslednje dve utakmice su pobedili. Na ta poslednja tri meča su postigli čak 9 golova,što je  popriličan napredak jer su u preostala tri meča postigli samo dva gola. Što se odbrane tiče,to im baš i nije jača strana,na 6 mečeva su primili 15 golova. Utisak je da se ove sezone nećemo od njih nagledati mnogo defanzivno jakih utakmica. Ekipa su koja voli da napada protivnika,vole ofanzivni stil igre. Na današnjem meču neće imati problema sa povredama.

Vankuver ovo kolo dočekuje u dosta lošem raspoloženju. Oni si vezali 4 poraza za redom. Nikako da počnu sa boljim partijama. Trener Sartini je na konferenciji naveo kako je potrebno da mu ekipa bude mnogo agresivnija i da to čine ceo meč. Upravo je tu jedan od glavnih problema u njihovoj igri. Nemaju konstantnost tokom 90 minuta tj ako pogledamo mečeve u dosadašnjem delu sezone,oni se upale bukvalno u poslednjih 20 minuta,što je kasno za neki rezultat. Nikako Sartini da nađe dobitnu kombinaciju, iz kola u kolo rotira igrače,menja formaciju jednostavno ekipa se još uvek “ traži “ i to protivnici itekako koriste. Na ruku im nikako ne ide i raspored jer im predstoji serija gostovanja, a na strani imaju ukupno 9 vezanih poraza kada se spoji i prošla sezona.

Prognoza: Montreal je favorit na ovom meču i trebalo bi da postignu nekoliko golova. Trenutno su u boljoj formi od Vankuvera koji još uvek “ traži “ svoju igru.

Tip: domaćin 2+ @  1.63


21:30h San Jose – Nešvil

San Hose je jako loše počeo ovu sezonu. U prvih 6 kola samo dva osvojena boda,još uvek čekaju svoju prvu pobedu i ovo je jedna dobra prilika da to i ostvare. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Hjustona  na gostovanju 4-3. Zaista su jako loše počeli sezonu,ali u poslednja dva kola je primetna drastično bolja igra u napadu pre svega. U poslednja dva kola su postigli 5 golova. Napad im je generalno jača strana,dok je odbrana zaista loša. U prvih 6 kola čak 15 primljenih golova. Sve to ih je dovelo na dno Zapadne konferencije. Na današnjem meču u timu neće biti nekoliko igrača. Van tima su: George Asomani (Hip Injury), Shea Salinas (Knee Injury) and Nathan (Torn Meniscus).

Nešvil sa druge strane u mnogo boljem raspoloženju ulazi u ovo kolo. Oni u ovaj meč ulaze nakon dve vezane pobede,što im je prvi put u toku sezone da su uspeli da urade. Te dve pobede su ih popele na tabeli pa se sada nalaze na 7mom mestu Zapadne konferencije. Reč je o jednoj dosta čvrstoj ekipi,ekipi koja malo golova daje,ali ih isto tako malo i prima. Nema sumnje da će i na ovom gostovanju pokušati da ostvare pobedu kako bi u što boljem raspoloženju dočekali sledeće kolo i otvaranje njihovog novog stadiona. Na današnjem meču neće imati značajnijih izostanaka.

Prognoza: Veoma težak meč za tipovanje pobednika,bolja opcija su golovi,moglo bi ih biti na obe strane terena pre svega zbog otvorenog stila igre domaćina.

Tip: GG @ 1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje