subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš saradnik tipuje Super i Prvu ligu Srbije (16.4.2022)

I u ovoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Čukarički – TSC: Čuka je pokazala u mnogim utakmicama da je zasluženo na 3.mestu, igraju otvoren fudbal sa mladim igračima, gde se posebno izdvaja mladi napadač Rakonjac, igraju rasterećeno i ne verujem da će odstupiti od svog stila igre. TSC sa druge stane sa Vukićem, Banjcem juri mesto koje vodi u Evropu, pobedili su Voždovac 2:1, imali još neke dobre rezultate. Radi se o jednoj od derbi utakmica ovog kola i po meni tip GG je sigurno odličan predlog, koji je i bio prolazan na prethodna dva međusobna meča ovih rivala.

Inđija – Mladost GAT : Inđija me razočarala u drugom delu prvenstva, posle otkaza treneru Jandriću, beleže loše rezultate, poraženi su od Železničara 1:3, od Timoka kući, igrali nerešeno protiv Bačke i to prosto nije ekipa koja treba da pretenduje na prvo mesto, u prošlom kolu jedini gol dali su iz slobodnog udarca, a više nisu stvorili nijednu šansu. Mladost GAT je svakako jedna od kvalitetnijih ekipa lige, imaju Dimitrova, Mileta Savkovića, Milovanovića koji je došao kao kapiten Radnika iz Surdulice, pa su po meni iskusnija ekipa koja danas neće prepustiti sva tri boda Inđiji. Predlog X2.

Bonus predlozi bez analize:

IMT – Sremska Mitrovica 1

Žarkovo – Loznica 1X&2+

Meč za izbegavanje :

Mačva – Timok

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje