petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na njihovim susretima se redovno tresu obe mreže!

Sa početkom od 18 sati i 15 minuta na programu je utakmica 9. kola izraelske Leumit League u kojoj će se sastati Hapoel Ironi Rishon i Hapoel Ramat Hasharon.

Hapoel Ironi Rishon se uoči ovog duela nalazi na 9. poziciji s obzirom na to da je od početka sezone sakupio 12 poena i ostvario 3 pobede, 3 remija i 2 poraza.



Hapoel Ramat Hasharon, sa druge strane, ima skor od 4 pobede, 2 remija kao i 2 poraza, zbog čega trenutno ima 14 bodova i zauzima 4. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: H. Ironi Rishon – Ramat Hasharon (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim susretima ova dva tima, možemo da vidimo da su se u poslednje dve godine mreže redovno tresle. Naime, to je bio slučaj na svakoj od prethodnih 6 utakmica izmeđi Hapoel Ironi Rishona i Ramat Hasharona, zbog čega je svaki put bio dobitan i tip “GG“.

Ukoliko mislite da će tako biti i na današnjoj utakmici, tip “GG“ možete odigrati po odličnoj kvoti od oko 2,30. Interesantan izbor bi mogao da bude i tačan rezultat 1:1, koji je bio viđen na 4 od poslednjih 6 utakmica i za koji se danas nudi kvota 6,00.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje